Tuesday, November 17, 2015

Dua Hari Terputus dengan Dunia Luar

Baru berkesempatan nak update blog. Terlalu sibuk dengan hal- hal duniawi. Allahu.. Tapi hari ni just nk citer yang cik pulau pergi ke Royal Belum,Grik perak. Saje ikut trip kelab hoki dan prauniversiti. Menghilangkan stress. Mencari ketenangan sambil menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan.

Yesss.. Exactly ketenangan yang memang kami dapat. Dua malam bermalam di houseboat di tengah-tengah tasik banding yang langsung takde coverage. Henpon memang guna tuk amek gamba je lah. Waktu tu?? Rindu tak payah cakap. Dapat je line celcom masa tu rasa terujaaa yang teramat. Demi sekeping sms.. Then hilang balikkk line tu. Hahaha. sabar jelahhh.. Dua hari terputus dengan dunia luar.

Kat sana, 2 orang guru perempuan je yang ikut. Cik pulau dan cikgu maznah. Bila dah macam tu,sah2 lah kami yang akan jadi chef... Telan jelah korang apa yang kami masak. Sebab seyesss.. Tak penah kott masak dalam kuantiti yang banyak macam tu. Biasa masak tuk diri sendiri je. Huuu..

P/s: buat crab, manjung, sampai ati kenakan saya pagi tadi. Saya tak sangka awak masih lagi follow saya punya blog. Ohh maann.... Seyessly rasa nak menyorok bawah meja masa awal call sy pagi tadi. Hahahaha

1 Pengomen Setia:

LM said... [Reply to comment]

Hihi payah nk sms mmg rasa cam aduhai. Tp aktiviti best kira okey lagi la kan.. Nak2 jd chef . Hehe.. Masak byk akk paling ngeri bab tu

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget