Tuesday, October 20, 2015

Happy Birthday Fadila2010

Yess.. Akhirnya suprise celebration tahun ni menjadi. Alhamdulillah.. Everything goes well walaupun pada asalnya rasa nak give up sebab diri sendiri yang hampir suprise. Bila mana bufday girl tak dapat dikesan di mana. Huhu.. Thanks to her housemate, semuanya berjalan lancar.

Dila, aku tau mung tacing giler tadi. Aku tau mung tak expect pun aku gi celebrate bufday mung. Aku nampak kot muka tekejut mung masa tengok aku tiba-tiba ada situ tadi. Hahaha.. Ni first time aku wat suprise tuk mung sejak kita duk johor. Maybe sebab ni tahun terakhir kita duk sini, so aku nak create memory indah masa bufday mung.. Hihihi..

Di kesempatan ni, aku nak wish Happy birthday ke mung. Umur cuma satu angka. Dun worry, just stay cute.. Hahaha. Tengok pada celebration bufday mung tahun ni, paing rare kot. Dengan geng sekoloh mu celebrate mace2.. Hihihi.. All the best in whatever you do. Thank you sebab sokmo ada di sisi aku,saat  suka  dan duka.  Always pinjamkan bahu dan telinga tuk aku di saat aku memerlukan. Moga mung sentiasa dirahmati Allah. Suksess sokmoo.

Harini jugak bufday abang ipar  cik pulau. To Abe he, selamat ulang tahun kelahiran. Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, menjadi suami yang soleh buat kakmah dan abi yang mithali buat anak-anak, moga sukses sokmo

0 Pengomen Setia:

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget