Friday, March 20, 2015

Dari gurauan akhirnya ke jinjang pelamin

Siapa sangka kan? Dari gurauan akhirnya ke jinjang pelamin. Kalau dah jodoh tak kemana. Itulah kata yang boleh diungkapkan buat mereka berdua. Sahabat cik pulau. Nor Lily Ezni & Afifi. Sahabat sewaktu di sekolah menengah. Zaman sekolah, tak pernah berfikir untuk bercinta. Tapi bila dah masing-masing bekerja, selalu berjumpa, kawan-kawan create a gossip. Maka lahirnya rasa cinta itu. Makin hari makin mekar. Dan sape tau, malam ni mereka sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz. Alhamdulillah. Tahniah to both of you. Happy sangat.

Buat PP..
Tahniah.
Selamat bergelar seorang suami. Pemimpin dan imam dalam keluarga. Bertanggungjawab. Penyayang. Bertimbang rasa. Dan menjadi teladan yang baik buat isteri dan bakal anak-anak kelak.

Buat Lily.
Tahniah.
Selamat bergelar seorang isteri. Taat pada suami. Menjadi isteri yang solehah. Menyayanginya sepertimana kita sayangi diri sendiri. Ingatlah,syurga di bawah tapak kaki suami.

Buat kalian berdua. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah. Selamat bercinta hingga ke syurga. Dapat baby yang comel2. Hehehe..

P/s: they're done!! Who's next???? Hahahha

1 Pengomen Setia:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama dah cik pulai xupdate blog.rindu nak baca..
Neway tahniah utk bff cik pulau ye..
Semoga berkekalan hendaknya

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget