Sunday, May 12, 2013

Bersalahnya Rasa.

Bersalahnya rasa.. Seyess.. Bila first time bukak komen kat blog ni.. Ya.. cik pulau akui.. Yang mana komennya macam ni..


Memang cik pulau jarang sangat update blog sekarang ni... Tak macam dulu.. Hari-hari mesti update.. Rasa macam kalau tak bukak blog tu rasa lain macam.. Tapi sekarang.. Kadang-kadang sebulan tu.. ada la sekali dua je yang update.. Taktau nape.. Nak kata busy.. memang busy.. Tapi sebenarnya tu bukan alasan kot.. Sebab ada ramai lagi orang yang lagiii busy, tapi still boleh update blog.

Contoh yang terdekat Chekgu Azrine ni.. Sebuk dengan mengajar lagi.. Sebuk nak uruskan keluarga lagi. Sebuk dengan belajar lagi. Tapi still boleh update blog macam biasa.. Tapi kenapa.. cik pulau yang nyata belum berkeluarga tapi gunakan alasan sibuk tu untuk tidak update blog.. Rasa macam kelakar dan sangat tak patut kan..

Mungkin alasan sebenarnya adalah kemalasan melanda.. Itu yang paling utama kot.. Huhuhu.. InsyaAllah.. Lepas ni akan cuba kembali seperti biasa. Rajin update blog.. Dan cuba untuk BW. Terima kasih kepada semua yang masih sudi singgah di pulau chenta hati ni dan masih lagi rindukan telatah cik pulau di dunia maya ni.. Thank you so much. 


0 Pengomen Setia:

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget