Thursday, December 6, 2012

Tentang Aku dan Dia

Just nak share satu video ni... Maybe cik pulau ni antara yang terlambat kot tau pasal benda alah ni.. Agaknya berita ni takut nak merentasi sungai untuk sampai ke pulau kot.. Tu yang lambat je sampai sini.. hihihi..

Video apa?? Tajuknya "Tentang Aku dan Dia" ... Sebenarnya video ni dihasilkan oleh member cik pulau masa kat UKM dulu, Zul. Video ni berkisar tentang pemulaan kisahnya dengan pasangan Aida Rahayu yang akan melangsungkan perkahwinannya pada awal tahun hadapan. Satu lagi kisah cinta islamik yang patut dicontohi oleh semua.. Jom saksikan...


Hebatkan diorang.. Rasanya ni first time kot member sendiri buat jemputan kawen macam ni.. Bangga jap.. Plus kagum teramat...

Buat Zul dan pasangan, Aida Rahayu

TAHNIAH !!! 
Aku doakan majlis perkahwinan kalian berjalan dengan lancar dan diberkati hendaknya..Semoga baitul muslim yang korang bakal bina ni akan kekal bahagia hingga ke syurga.. Zul, ko selayaknya dapat yang terbaik... Tahniah again... 


4 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

xdpt tgk pe die

pe dia cite la kat ai

Novelgurl said... [Reply to comment]

wAH.Tahniah utk psgn nie..Mabrook !sweet la.hee.

Zulgeologist said... [Reply to comment]

ops..baru perasan..tq weh..x hebat mana pun.. just nk try follow syariat je...

byw kami bukan cinta islamik.x pernah bercinta lagi pun.hoho

deno said... [Reply to comment]

lama cik pulau menyepi.... cik pulau ke mana..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget