Monday, September 10, 2012

Kaki rasa sengal-sengal..

Semalam ada program 10 000 langkah MERDEKA.. Memang sangat best okey.. Sebabnya harini kaki dah rasa sengal-sengal dan jalan pun dah macam hape. terhenjut-henjut.. Hoho.. Nampak sangat stamina tu tak kuat lagi.. 

Cik pulau rasa kan.. bukan setakat 10 000 langkah, tapi cik pulau jalan hampir 15 000 langkah.. yelahh.. daripada sekolah jalan ke stadium.. Dah la dekat 3km.. tambah lagi 6.5 km.. perhh.. Hebat sungguh kann.. *Hebatt tapi mengadu sengal-sengal tulang.. Hapeee daaa~ *



Okey.. Ni gambar masa dah last sebelum balik.. Yang masa jalan tak ambik la pulak.. Yelaahh., eksaited berjalan kan.. Mana sempat nak amek gamba sume. Hohoho. Apa yang best kat gambar ni?? Kedua-dua cikgu ni lagi kecik daripada students.. Kan??? 

Nak wat camne, bukan cikgu yang kecik, tapi diorang yang besar sangat.. hahaha.. Diorang ni sume form 2 and form 3... Hehehe..


p/s : "Awak tu dah boleh jadi adik saya.. Tak payah la nak ngorat saya.. " Hahahaha... Budak ni sorang memang takleh blah.. Seyesss..

3 Pengomen Setia:

Novelgurl said... [Reply to comment]

hahaha..cikgu2 comel r..

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

erkk kiut je rase adik2 ske

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

hehehe..sbb dah lama tak exercise kot..mmg akan rasa kesengalan tuh..akak pun jrg sungguh exercise..huuhu

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget