Monday, August 13, 2012

Sila Jangan Jelezzz Okey...

Ehemmm... Nak melompat sekarang boleh tak.. Nak lompat tinggi-tinggi.. Tak sabar rasanya. Tadi masa assembly pagi.. Bila penolong kanan umumkan yang Khamis tu cuti, rasa nak melompat sampai ke awan biru. Cettt,... Melampau sangatttt.. Tapi tulah perasaan, maaflah.. Cikgu memang terlebih eksaited daripada pelajar. Hahaha..

Maksudnya..Rabu lepas sekolah kul 1 tu dah boleh terus gerak balik.. Yahooo... Yabedabeduuuu.. Sangat tak sabar okeyy.. Seyess... Dah terbayang dah kuih-kuih berbuka yang sangat best kat umah tu, nonde (buah melaka), akok (wajib), jala emas, buah tanjung, cendol, ABC homemade by my dad and macam-macam lagi lahh...

Sempatla merasa sehari sikit.. Maklumlah, Banyak hari kan dapat berbuka kat rumah tuu.. heuwww... Jangan jelezz okey semua.. Muahahha... Hurmm..Buat akak cik pulau yang kat Pahang tu, sabar yer.. Ai balik dulu okeyy.. Jumpa sabtu nanti.. And buat abang cik pulau yang berada nun di lautan sana, jangan sedey-sedey yer.. Tahun ni tak dapat beraya di rumah.. Dahlah kena tinggal isteri kat umah.. Hurmm.. Sabar yer.. Hehehe.

p/s : I'm sorry if i hurting you,.. I'm sorry if i made you touched.. I have to be like that.. Hope you'll understand me...And think rasionally,.. 

6 Pengomen Setia:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

yeaahh selamat bercuti dan berhari raya

ahsfantasy24 said... [Reply to comment]

cemburu nya..
kita jumaat bari cuti. huhu~

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

happynya dia!!hehe

selamat berbuka di kg!!

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ai jugak y tak cuti2

deno said... [Reply to comment]

wah seronoknya... deno esok da cuti! hihik :)

tamlegend said... [Reply to comment]

selamat hari raya...

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget