Saturday, August 11, 2012

Menghitung Hari...

Menghitung hari je nak balik ni.. Hati dah membuak-buak nak balik.. Perasaan rindu tu dah tak tertahan lagi daa. Tapi takpe. Dah tak lama kan. Tak sampai seminggu pun lagi.

Sebelum ni, sekolah cik pulau ada mintak cuti peristiwa Jumaat sebelum raya tu. Dan Alhamdulillah.. cuti tu pun dah lulus, Means lepas sekolah khamis tu dah boleh terus balik umah.. Kemudian, KPM umum yang Jumaat tu memang cuti, tapi cuti berganti.. Maksudnya seluruh sekolah kat Malaysia pun cuti jumaat tu..

Tapi tiba-tiba, semalam dikejutkan lagi dengan pengumuman daripada Kpm yang Khamis tu pun dah mula cuti.. Tapi dengar kata kalau yang pohon je dapat cuti. tapi kemungkinan besar sekolah cik pulau ni pun akan cuti khamis tu. papepun, tunggu je pengumuman isnin ni. Kalau cuti Khamis tu, means Rabu lepas sekolah kul 1 tu dah boleh balik terus.. Sangat tak sabar nak balik.. Seyess.. Kalau betol la cuti Khamis ni, memang cik pulau lah orang yang paling gembira..

p/s : Alhamdulillah.. Selesai sudah shopping baju raya untuk family..^^,


4 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ai jumaat pon ade kuliah hahaha

Mastuera said... [Reply to comment]

alhamdulillah.samat b'ari rya cikgu..hehe..best plak pggil cik pulau cikgu > <

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

Sis bc di akhbar. Mmg cuti start 16 hb.. Syukur. Mudah ibubapa pulang bcuti

dik.. Shopping kt kota kan??? Best dan murah semestinya

nur anis said... [Reply to comment]

bestnya..saya sabtu baru cuti..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget