Thursday, August 9, 2012

Kad Raya oh Kad Raya

Maaf sangat sebab lama menyepikan diri.. Mungkin agak busy kebelakangan ni menyebabkan tak ada masa nak update apatah lagi nak bw or balas jejak korang. Maaf teramat.. Banyak benda nak kena dibereskan buat masa ni.. 

2 hari lepas... Masuk opis, sekali tengok kat box ada satu sampul surat.. ehh... Kad raya yang blogger pos dah sampai ke?? Rasanya macam baru je blogger tu cakap nak anta.. Ekspress rakyat sungguh.. Masa tengah jalan tu, try la tengok gak kan  sampul tu... Then ada cikgu tegur..

" Haihh... Dapat kad raya ke??  Bestnya... Akak dah lama tak dapat kad raya.. "



cik pulau time tu. Senyum je.. Yelahh.. Memang betol orang kata, sentimental value tu lagi tinggi bila kita dapat kada raya berbanding dapat sms or tagged kat fb.. kan??? Papepun.. Thanks buat Kak Ayu Citarasa Rinduan atas ,kad raya yang comel ni.. Walaupun buat sendiri je, tapi tetap cool.. Cantik.. Mee Bandung Citarasa Rinduan tu yang mahal tandanya. hehehe..

Tak tau kat umah tu ada lagi tak yang anta kad raya.. Heheheh... kalau sape-sape nak anta kad raya kat cik pulau pun boleh lagi ni... Abang posmen tu akan anta lagi.. InsyaAllah.. Kikikiki..

p/s : Akan ke Kota Tinggi pagi ni untuk berkursus..^^,


6 Pengomen Setia:

JIJI YU said... [Reply to comment]

ore nok wat buko poso blogger kelate hr isnin ni..rugi mu xdok kelate..ahaha

Mastuera said... [Reply to comment]

waa..untung r dpt kad raya.hehehe..Selamat hari raya cikgu!

msredcheesecake said... [Reply to comment]

akk pun da lama tak pat kad raya... mesti best...

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

uwaaa bestnye da dpt

ai mmg takkan tulis la

pemalas

deno said... [Reply to comment]

deno tak dapat pun xpe.. deno suka hantar kad raya... :)

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

Adikku...

Posmen area sini terlebih smangat raya agaknya. Hahaaahaaa. Mmg cepat sungguh

raya nanti puas2 tau dikampung. Karang balik penawar mcm2 akt raya. Rumah tbuka dll

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget