Saturday, July 7, 2012

Satu-satunya "cik" kat sini..

10 Julai ni semua sekolah kat Malaysia ni akan sambut bulan kecergasan. Tepat jam 8.00 pagi, semua akan buat senamrobik serentak seluruh Malaysia. Macam best kann... 

Dua hari lepas, ada cikgu datang jumpa cik pulau, "Azlini. Awak tau tak yang awak dilantik untuk jadi jawatankuasa majlis pelancaran bulan kecergasan?" ... cik pulau time tu dah blur.. "Taktau pulak kak." 

Semalam meeting... "Azlini.. Satu-satunya 'cik' kat sini.. (sambil tunjuk kat senarai nama.)" Hamboi akak ni. Kemain lagii. Takpe kak. Lepas ni bertukar lah title cik tu kepada puan.. Cuma bila tuu.. taktau la lagi..Hahahahaha,..

Cik pulau dengan yang lain bertanggungjawab uruskan majlis pelancaran. Kena sediakan gimik perasmian. Haaa.Part ni lah yang paling penting.. Macam mana nak buat gimik.. Tapi disebabkan cikgu-cikgu dalam kumpulan cik pulau tu kreatif, dapat jugak la come out with idea. Isnin ni nak testing, harap-harap semuanya berjalan lancar. Aminn.


p/s : Rindu family di kampung....                                                        

2 Pengomen Setia:

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

ehem3... pat la tuka status hehe

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

cpt2la jadi puan

nanti asyik kene buli ngn senior je

grrr

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget