Monday, July 23, 2012

Cikgu ni puasa ke tak???

Tadi kat kelas form 3... Masuk ajar matematik.. Macam biasalah.. Masuk budak-budak ni ada yang tido.. ada yang duk bersembang.. and ada 2 orang budak baru.. Bukannya baru hape. Tapi baru nampak muka.. Maklumlah, sebelum ni kan sebuk gi game.. 2 orang ni pun baru balik SUKMA,.. Yang sorang ni dapat bawak balik gangsa untuk sukan lawn ball.. Perhh.. Hebat gitu,..

Bukan nak cerita pasal budak berdua ni.. Diorang okey je tadi lepas perkenalkan diri.. Cool je.. Tapi masalahnya budak-budak lain ni ha.. Boleh dia pi tanya cik pulau soalan macam-macam...


pelajar : cikgu ni puasa ke tak ?? 
cikgu: Puasa lah.. nape pulak.. 
pelajar : suara cikgu ni kuat sangat lah.. cikgu-cikgu lain cakap slow je time puasa.. 
cikgu : eh suka hati saya lah dah suara saya camni.. 
pelajar : cikgu tak penat ke? 
cikgu : taklah..pelajar : first time saya jumpa cikgu yg cakap kuat walaupun puasa.. 
cikgu : *(%^&(W)&@$%@%$#^%


Sabor jelah cik pulau ni.. Nak tergelak pun ada time tu.. Tapi tahankan jela.. Budak-budak ni buat kelakar gamaknya.. Muka sensorang pun cam penat je... Asyik nak mintak take five je.. Yang pantang takde keje sikit, nak tido pun ada.. Last-last cik pulau suruh je dia buat keje.. Padam white board la..  Buang sampah la.. Dah tu.. Perasan diri tu mael lambong pulakkkk.. Hadoiii.. Sabor jelah budak gimnastik sorang ni.. Hari ni dah dapat gelaran Raja tido.. hambekk enkoo..

p/s : Sangat tak puas duduk di rumah.. Sekejap sangat,.. tak sabar nak tunggu balik raya,.. :P


4 Pengomen Setia:

msredcheesecake said... [Reply to comment]

YE KE CIKGU PUASA NI? HHEEE

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Klu sek akk plak bdk2 aktif lbh pd ckgu..bru thun 2..xpose kot..huhu

nur anis said... [Reply to comment]

huhu..sabor je lah....

Erra Kyra said... [Reply to comment]

hah comel nya dialog tuh ! =D

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget