Wednesday, June 13, 2012

Stress Tak Weh???

Okey.. Ada soalan cepu mas yang cik pulau nak tanya korang sume especially yang duk tengah baca entri ni la kan.. Kalau tak baca entri mana boleh tanya lak kan?? Yer dok gtuuu?? Hehehe.. 

Korang stress tak kalau tetibe ada orang sms korang sedangkan korang tak kenal pun dia.. Means nombor tu takde dalam simpanan korang la kan.. Gaya sms tu macam dah kenal lama tu.. Bila ditanya sape,, Taknak la pulak jawab kan.. Duk maen teka teki cenggitu kan.

Ingat sekali macam taknak je reply kan. Tapi tulah, masalah kita manusia ni, sifat ingin tahu tu tinggi sangat.. Curiousity tu melampau-lampau... Reply la jugakk.. Seploh kali duk tanya sape, satu pun dia tak jawab.. Duk maen "hahaha.." "hahaha" sampai ke sudah.. Streesss weeehhh... Korang stresss tak??

Ni mesti member sendiri yang nak pedajal member ni kan.. Korang pernah kena tak camni?? Apa perasaan korang? Stresss kan?? Ke pasrahh.. redhaa je.. Memang hebat la kalau camtu.. Huhuhu..


p/s : Banyak sangat keje hari ni sampaikan kepala ni pun dah pening-pening... Ya Allah.. Permudahkanlah segalanya ya Allah..


14 Pengomen Setia:

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

kita serupa tadi dpt sms..

nama saya acik, 86, pahang..

adoiii..
daku dh kawin.. so sms mcm tu..
BOH LAYANNn

PS: kalau kenal mcm ala2 cik pulau punya sms tu.. alamak.. mmg sakit kepala

nn lylyn said... [Reply to comment]

wt xtau je.. buang semua msg tu
http://nlylyn.blogspot.com/

Cik Ziera said... [Reply to comment]

yesss sgt stresss. pastu acah2 ckp xknl kite laa, ape laa. padahal knl je. hehe

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

hee

kalau nis

mmg tak layan

-_-

missina said... [Reply to comment]

penah gak,,tp last2 org tu ngaku,,hehe

Emas Putih said... [Reply to comment]

jomjoincntest
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/06/hari-ni-di-beri-seru-oleh-sahabat-ku.html

NIZAM said... [Reply to comment]

mmg nk tau kan. curiosity tu punya lah tinggi. tp kalo main2 lama sgt cam bosan nak campak phone je la. over plak kan. phone plak jd mangsa keadaan.

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

jgn stress sgtla

ingt ai xstress ke

ai kne prank call lg

sampai skng teringt n stress

siti kektus said... [Reply to comment]

memang stress kalau mmber yg kenakan kite. last2, malas nak layan. :D

yan's cottage said... [Reply to comment]

salam kenal......
dek mo tok sah dok pening palo....
wat dok kesoh yo....!!!!!

yan's cottage said... [Reply to comment]

salam kenal......
dek mo tok sah dok pening palo....
wat dok kesoh yo....!!!!!

kay_are said... [Reply to comment]

peminat rahsia r tu.. dulu zaman student selalu gak kne camtu.. memang curious gak r.. tapi dah keje.. takde lak yang datang kaco.. confuse aku

lieynanilaz said... [Reply to comment]

kalau saya dah ditanya siapa tapi masih nak main2...boo layan je lepas tuh!!.

msredcheesecake said... [Reply to comment]

ignore je... tamo la stress2... huhuu

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget