Wednesday, June 20, 2012

Perasaan Lain Macam..


Tadi students cik pulau ada games.. lawan singapore.. Hurmmm.. Cik pulau tengok pun dah lewat.. Tapi syok gak la sebab menang kan.. 3-0 kottt... Perhhh.. Uols memang hebat la.. Tiba-tiba mengaku hebat lak kan. Padahal dalam kelas asyik duk marah diorang je... Tapi takdelah marah beria sebab tau diorang penat kan, pagi selepas subuh training, lepas tu kelas, petang training lagi, malam ada kelas pulak... 

Perasaan tu lain macam je bila tengok students sendiri yang main bola tadi.. Biasanya kalau tengok bola pun cam just tengok je.. Tapi kali ni, bila tengok diorang sepak bola.. Haa tu Azam yang sepak bola, haa tu Mizi yang jadi keeper, haa tu Matt, haa yang tu pulak Danish.. Jadi, perasaan tu lain macam tau.. Hurmm.. Mesti paham kan?? Hehehe..

p/s : Esok kena bawak students g Lawatan Sambil belajar kat PERSADA Johor, JB.. Huhuhu.

5 Pengomen Setia:

sedutzone said... [Reply to comment]

3-0 kira okie la tu... ahakz...

Hafizin Jamil said... [Reply to comment]

sory la..tak paham..haha

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

erm bgs gile

gile bngge tgk ank mrd sndr

siti kektus said... [Reply to comment]

syok apa tengok orang yg kite kenal main sukan. :D

Syira said... [Reply to comment]

salam

besh layan bola..nak nak time nak gol tu...lepas tu marah kat org tu sbb salah tick ..haha

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget