Thursday, June 21, 2012

Cikgu iring students ke.. Students iring cikgu ni???

Pagi tadi bawak students pi JB. Ada lawatan sambil belajar PERSADA JOHOR sempena Karnival Sains & Inovasi Zon Selatan. cik pulau jelah sorang-sorang cikgu pompuan yang iring bedudak ni. Lagi dua orang cikgu lelaki.. Hurmm.. Sampai-sampai je diorang terus nak main giant snake and ladder ni.. Cik pulau layankan jelahh.... 



Okey.. Cik pulau tau apa korang nak cakap. mesti nak cakap cik pulau lagi kecik dari diorang kan??? Huuu..

Yang paling tak menahan, ada sorang budak ni, menang cabutan bertuah... Perhh.. Nak tau menang apa. Ipad kott... Yang menangnya lelaki tu haa. Tapi yang lain pulak yang beria.. Lagi yang takleh blah, yang menang ni anak pengetua... Memang bertuah sungguh kot.. Nape lah cik pulau tak menang cabutan bertuah tu kan.. Kalau tak dah boleh tayang kat blog ni. kasi korang jelezzz.. hahaaha... Niat pun dah tak betol kan??


Sebenarnya kan.. balik je tadi kan.. Kepala dah pening-pening. Mana taknya, kena hujan kot tadi.. Bawak diorang g makan.. tapi sebenarnya kan, diorang yang bawak cik pulau. sebab cik pulau bukannya kenal tempat tu kan. Maklumlah.. Baru first time pegi..  Tiba-tiba tadi rasa cam diorang pulak yang iring cik pulau ni.. Hahaha...

Keluar daripada JB City Square tu, hujan lebat. Tapi nak taknak kena redah jugak balik ke PERSADA sebab bas dah tunggu.. Diorang kena balik cepat sebab petang tu diorang ada training pulak. Bila dah redah, apa lagi.. Kepala pun dah pening-pening, badan pun dah rasa ngak enak ni.. huhuhu..

p/s : Esok kena g camping pulakkk.... 

7 Pengomen Setia:

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

comel je cik pulau ni ye

syAzAnA said... [Reply to comment]

dapat iPad? fuyoooo!


rehat bebanyak ek cik Pulau. :)

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

AMBOI WAN puji2 ni ade pape ke

haha

ai rse yu bizi sngt

nur anis said... [Reply to comment]

pergh...best nya bertuah dapat ipad..:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

busy erk cik pulau..bestnya g camping..lama tak gi..

kay_are said... [Reply to comment]

ko pun dah macam student gak dok kat kalangan student tu.. tapi.. takyah pasan mude ye.. =P

deno said... [Reply to comment]

olo tomey2 cik pulau! ramainya anak murid yang syg cik pulau.... :)

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget