Monday, June 25, 2012

Camping Oh Camping - Part 3

Panjang sungguh nak bercerita pasal camping ni.. Sampaikan dah part 3.. Huhuhu.. Harap ada yang tak bosan baca entri cik pulau sehari dua ni..  Hehehe..

Kemain eksaited berkayak.. Siap buat peace lagi kott...  Tak kurang jugak yang terbalik kayaknya.. 

Kami bertiga bergambar bersama dengan PK Koko... Tn Hj Jaafar.. Hurmmm.. Waktu ni kitorang baru lepas naik cruise.. Saja la kan bergambar kenang-kenangan..

Tengoklah semua... Bersepah-sepah kat dalam air ni.. 

Aktiviti water confident... Semua kena paksa berenang. Tapi ada sorang tu memang fobiia dengan laut. Tapi tetap kena paksa terjun jugak. Kesian dia.. Dalam air, tak bukak mata pun. Lepas tu, terus terdiam, muka dah pucat. Nasib baik takde pape.. 

Sweet je kan tengok budak ni kan... Hahaha... 

Sebenarnya, untuk aktiviti water confident ni, cik pulau tak terjun laut pun.. Sebab apa tau. Sebab dah confident sangat.. Hahaha.. Orang pulau kan, takkan la tak reti berenang kot.. Kan??? So cik pulau tengok jelah and jadi photographer tak bertauliah.. Hahahaha.. 

Amacam?? Ada yang rasa jelezzzz tak???? Hehehe

Kalau ada yang terlepas cerita camping cik pulau ni, boleh baca kat link bawah ni.. Eceeehh.. Macam la best sangat camping tu kan.. Tapi... Nak tau best ke tak, baca lah dulu kan.. hehehe.. Ada satu lagi part yang final.. Tunggu tau.. Weee~



9 Pengomen Setia:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka n rindu nk camping!!

Kazen said... [Reply to comment]

pengalaman yg paling tak dapt dilupakan pegi kayak laa syok tu...huhu...men air

deno said... [Reply to comment]

oloh kiutnye budak dalam tu.... geram! deno sedih tak sempat rasa peluang macam ni... deno mula sakit waktu muda, byk perkara menyeronokkan yg tak dapat buat.. huhu

siti kektus said... [Reply to comment]

wah. syoknya kayak ni. kite suka, tapi jarang dapat peluang. :D

nur anis said... [Reply to comment]

bestnya main air..bestnya camping...bestnya...lama tak buat aktiviti macam ni..

kay_are said... [Reply to comment]

aku tak pernah lagi berkayak.. ntah cane perasaan berkayak tu pun aku taktau.. T__T

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Org xpndai berenang ni terase okehhh

Hanis MY said... [Reply to comment]

Behnyo kayak kak tok rajim camping sbb ma tok wi wuwuwu..,

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

salam kenal.. wah, seronoknya bercamping... lama betul tak berkayak.. semnejak dah beranak-pinak ni... hehehe

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget