Wednesday, June 27, 2012

Camping Oh Camping - Final Part

Okey.. ni part yang last dah untuk camping.. Kalo 3 part tu duk bercerita pasal budak je.. Sekarang ni nak bercerita pasal cikgu pulak.. Ni last day, so apa lagi.. Kitorang pun berseronok la kan... Sementara bebudak semua ada acara sukaneka tu, kitorang pun ambil lah peluang untuk menikmati keindahan pantai yang indah permai ituuu...

 Menikmati keindahan pantai di waktu pagi.. Air pantai belom pasang lagi.. 

 Lina, Gee and husbandnya Awe.. Semuanya berbasikal... 


 Lina and cik pulau.. Wahhh.. Nasib baik kaki cik pulau tu dapat pijak jalan kan... Hahahaha.. Dah nama pun rendah benorrr kan... 

 Muzium Kg. Johor Lama.. Antara tempat yang bersejarah.. Bawak diorang datang sini, Tapi memasing dah pernah datang sini.. Cik pulau je antara yang first time.. Hehehe..

Cuba teka kasut sape??? Lalala~ 

Segalanya tentang muzium ada tercatat di sini..

Tu jelah yang cik pulau nak cerita sepanjang camping ni.. Ni sume part aktiviti je.. Belum masuk bab makanan lagi.. Tapi tu lah, bila time makan je, mesti lupa nak snap gambar kan.. Tu yang macam tak syokkk  nak cerita ni sebab takde gambar.. Huhuhu.. tapi yang pasti, makan-makan memang best la..Kitorang siap berpesta makan durian lagi.. Tak kurang jugak, malam yang last tu kitorang ada seefood BBQ.. Perhh.. Memang umphh la orang kata.. Ada ayam, udang, sotong, pari, ikan pe ntah namanya lagi.. Huhuhu...

Lunch yang last tu, siap ada belangkas lagi.. Perhh.. Sejujurnya, tu adalah first time cik pulau tau yang belangkas sebenarnya boleh makan.. Biasanya kalau kat umah, jumpa belangkas je, terus buang... huhuhu... Tapi cik pulau tak makan pun..maklumlah, cik pulau  ni sebenarnya jenis yang tak berani mencuba... Huhuhu..


Lagi cerita tentang camping...

Camping Oh Camping - Part 1
Camping Oh Camping - Part 2
Camping Oh Camping - Part 3

P/s : Hari ni hari koperasi... Alhamdulillah, semua jualan habis dijual.. Huhuhu..


5 Pengomen Setia:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

seronoknyaa =)

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Yu ni ske jeleskan ai kn

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lawa kasut...hehe

deno said... [Reply to comment]

bestnye... deno ngan famili pun plan nak camping, tapi xtau jd ke tak.. hihi :)

siti kektus said... [Reply to comment]

eh, boleh ea makan belangkas ? yg kite tau, boleh makan telurnya je. hewhew :D

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget