Wednesday, June 6, 2012

Blogger Itu dan Mohon Sumbangan Seikhlas Hati..

Update blog jap.. Pekena nescafe panas di meja makan sambil telinga melayan siaran thr gegar.. Mata mellilau-lilau melihat Maa tengah menjahit langsir... Unguu gituu.. Cehhh.. Bertuah punya anak. Tengok je.. Bukannya nak tolong.. Hahaha..

Pagi ni nak sambung cerita pasal blogger yang cik pulau tumpang sepanjang 2 hari di Kedah.. Hurmmm... Blogger ni rumahnya kat Pendang.. cik pulau lak beli tiket dari KB-Aloq Staq.. Dia kata tak jauh pun, sebab ada highway kan. Dalam setengah jam camtu.. Dalam kul 3.30 pagi camtu, dia drive sorang-sorang tu dari Pendang ke Shahab Perdana nak jemput cik pulau.. Perhhh.. Terkedu jap...

Sape blogger yang cik pulau maksudkan tu??? Haaa.. Taddaaa!!!! Perkenalkan..


Pertemuan kali kedua.. InsyaAllah lepas ni akan ada lagi kali ketiga dan keempat.. Hehehe... Part yang paling best adalah dapat merasa kek karamel yang kak Shida buat.. Perhh.. Mavelesss la.. Siap dapat bekal untuk bawak balik umah lagi.. Family cakap sedapp sangat.. Adik dah siap tanya, tak amek resipi ke?? Hahaha..

Papepun.. Thanks bebanyak kat Kakakecik Adish Shida dengan family sebab sudi terima kunjungan cik pulau. Maaf kalau ada salah silap.. InsyaAllah, ada rezeki kita jumpa lagi.. Mana lah tau kan, kunjungan akak sekeluarga ke pulau ni ke.. Kan?? kan?? Hehehe..


P/s : Semalam terbaca blog Iffah Afeefah tentang musibah yang melanda keluarga Abang Ady Budika, rumah mereka hangus terbakar ....  Mohon jasa baik semua untuk memberi sumbangan kepada keluarga Abang Ady. Sumbangan seikhlas hati.. Bantu sahabat kita yang dalam kesusahan... Anda boleh bank in sumbangan anda kepada:

Nama : Nur Syakira Binti Yaakub
akaun : Maybank
Nombor akaun : 158172923744
(Sumbangan akan diserahkan selewat-lewatnya pada 9 Jun 2012 -Sabtu)
gambar dari FB Abang Ady Budika
Semoga Abang Ady dan keluarga tabah hadapi ujian ini dan diharapkan sumbangan ini dapat meringankan beban keluarganya. 



9 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

sayu bace

hurmmm


#dah rase da kek die werk

kakcik said... [Reply to comment]

Seronok bila dapat menyambung ukhwah ke alam nyata, kan? :)

Syira Blog said... [Reply to comment]

salam...

semoga hubungan itu akan bertambah erat.


semoga ady akan tabah hadapi kesulitan ini..

JIJI YU said... [Reply to comment]

mu g kedoh wat gedio weh

kay_are said... [Reply to comment]

best r kalau rakan2 blogger leh jadi macam kawan2 betul.. aku ikut kan sorang pun takde lagi.. T__T takziah pada bro ady.. harap banyak bersabar..

msredcheesecake said... [Reply to comment]

Untungla dapat kenal ngan blogger pas tu dapat makan kek sedap lagi...hhee....

lieynanilaz said... [Reply to comment]

seronokkan boleh jumpa blogger..:)

deno said... [Reply to comment]

sedihnyee... :( semoga beliau tabah alam menghadapi dugaan tuhan kali ini.. hmm... byk betul kali ni berita rumah terbakar...

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

lini.....terima kasih kerana sudi bermalam di umah akak...sori tak dapat bawak awak ke mana2...

insyaAllah nanti kalau ada kelapangan pasti kami sekluarga ke pulau...

#EH ada je resepi kek tu dlm blog akak..sila amik dan cuba buat yer


kecian ady kan..semoga dia sekeluarga tabah

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget