Friday, May 11, 2012

Suprise Tak Jadi..

Semalam bufday my bro in law... Hurmm.. Kelakar bila ingatkatkan suprise yang tak berapa nak jadik semalam.. Hahaha.. Beli hadiah bufday dia, Akak yang suruh. So cik pulau dengan my mom ni pegi la carik kemeja tuk dia.. cik pulau ada bawak je kemeja lain untuk ukuran. Sekali, dah siap beli tu, kemeja lama yang ukuran tu pi letak dalam beg abang ipar. Mesti la dia syak wasangka kan... Lepas beli kek bufday, anak buah si Alya yang mulut macam murai tu pi cakap pulak kat abang ipar yang beli kek tuk dia.. Hadoii.. Sabor jelah kan.. papepun.. HAPPY BIRTHDAY to My Bro In Law, Mohd Faizool... Semoga panjang umor and murah rezeki.. Bahagia dengan keluarga tersayang dunia akhirat..

Hurmm.. Semalam rembat la jugak handbag sebijik tuk my mom sempena hari ibu neh.. Malas nak buat suprise ke hape, kang ada yang tak berkenan pulak. So biar je my mom pilih sendiri. Cik pulau tolong bayarkan je.. Senyum lebar je dia.. Kalau  gaji dah masuk, nak beli benda lain lagi. Tapi... Malangnya gaji tak masuk-masuk lagi.. Haihh.. Sabar jelaahhh..

Petang semalam jugak.. baru dapat tau yang kenduri kat umah yang supposenya di buat masa hari raya ni terpaksa dipercepatkan atas sebab-sebab yang memang tak dapat dielakkan.. Terpaksa tukar plan buat masa cuti sekolah ni.. Habis rosak plan  cik pulau masa cuti sekolah ni yang duk plan selama ni.. Ohh tidakk!!! Kad jemputan pun dah siap.. Kena tukar tarikh.. Huhuhuhu... 


5 Pengomen Setia:

NIZAM said... [Reply to comment]

kenduri kawen cik pulau ke? kalo gitu, TAHNIAH :)

sissyira said... [Reply to comment]

salam

tersenyum mak yea...

Huda said... [Reply to comment]

Sapa nak kawin?

happy eim said... [Reply to comment]

bestnya dh keja,,,,blh beli barang utk mak..^^

Hanis MY said... [Reply to comment]

bagusnyo beli brg ko mok...molek la gitu... eh kenduri gapo CP?

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget