Friday, May 18, 2012

Suara tak payah pakai speaker...

Tengah tanda paper exam students sambil layan filem jumper kat tv2.. Naik pening tanda paper diorang.. Daripada pening ni melarat so baeklah cik pulau update blog jap.. hihihi... Bagus sungguh cikgu ni kan.. Sila jangan contohi okey.. Hee~

Senornya nak story satu benda ni.. Benda ni berlaku last week, masa tengah jaga exam kat kelas yang memang  tak makan saman.. Exam ke tak exam ke.. Sama je bisingnya.. Macam biasa, cik pulau akan jerit menandakan cik pulau marah dengan tindakan diorang yang bising masa exam..

Yess!!! cik pulau marah macam biasa, tapi sayangnya.. cik pulau lupa satu benda that day.. Semua orang tengah jawab exam and of coz la suasana sekolah tu sunyi sepi kan. Dan bayangkan dengan suara cik pulau yang lantang tu., for sure lah didengari oleh sume orang kat sekolah tu kan.. Ya ampunn!!! Sabor jelah..

Masa tu tak perasan pun.. cik pulau tahu je bila esoknya ada cikgu yang gitau cik pulau.

"Kuat giler suara lini marah budak semalam.. Dia kat bawah pun boleh dengar.." Errrr... Terkedu jap time tu.. Suara tak payah pakai speaker..  Hambekk enko... Patutlah masa cik pulau lalu kat tepi kelas tu, cik pulau rasa macam sume orang duk tengok je.. Hadoii.. Dah la nak tinggalkan sekolah tu daaa.. Boleh pulak tinggalkan kenangan macam tu.. Tinggalkan kenangan abadi.. Hahaha.. 

Yang paling takleh blah, ada cikgu laki cakap.. " Azlini sakit jiwa jaga kelas tu.." Hahaha.. cikgu ni memang memahami la.. Mana tak sakit jiwa kalau time exam pun boleh duk bersembang pasal bola, memancing bagai.. Mana tak hangin oii..



9 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Haha ai tak dpt bayang sore yu y kiut2 jdi singa

sat rakam k haha

sarah mohamad said... [Reply to comment]

Sekolah mana tu cik pulau? Hehehe Cikgu bekeng ni. hehehe

Cik Cura said... [Reply to comment]

Hihi... Nasib baik nak pindahkan...

sissyira said... [Reply to comment]

salam..

kadang2 kita mmg x sedar suara kita tinggi kan..hehe


jemput joint contest syira :


http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

Rina Rossoneri said... [Reply to comment]

hehehe cikgu jgn jadi mcm cikgu sy lak.kelas sebelah tgh exam, suara cikgu saya plak mmg suara speaker, last2 cikgu sebelah dtg kelas sy pastu tegur 'kelas saya tengah exam,boleh x cikgu perlahankan suara'. huhuhu kesian cikgu sy.

munisyhmohd said... [Reply to comment]

gelak sy bace..sbb kuat sgt tuh..hihihi

Huda Ahsin said... [Reply to comment]

Terlambat nak ucapkan... Tahniah! Tahniah!
Dapat jugak posting tu akhirnya... Selamat berjuang kat sekolah baru pulak...

aimie amalina said... [Reply to comment]

haahahhaha
cekgu lini dh diaim..
huwaaaaaa

kekkee
kalau mcm tu pong budak x takot lagi
x taw la den

ain dzaya said... [Reply to comment]

hahaha..klu ain jadik cekgu ain rasa klu ain marah sekuat tarzan pun sore, budak2 mesti gelakan suara chipmunk...aduyai!

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain ❤ ".

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget