Tuesday, May 22, 2012

Selamat Ulangtahun...

Baru lepas Bukit Besi.. Odw ke rumah akak di Pahang dulu. And esok lepas subuh terus gerak gi Kota Tinggi..Hujan lebat kat Terengganu ni.. Huuu~ Update dalam kereta ni.. So sangatlah tak best sebab asyik gegar je.. Abang bawak kete lajuuu.. huhuu..

Senornya update ni sebab nak wish bufday kat 2 orang blogger ni. Hari ni bufday diorang.. Rasanya ni tahun ke 2 cik pulau wish kat diorang.. Hishhh.. Tak sangka... Dah setahun rupanya.. Cepatnya masa berlalu...

Okey... Buat Nadh and Yuyu Zulaikha. 

happy Birthday...
Moga panjang umor and murah rezeki..
Semoga bahagia dunia akhirat dirahmati Allah sentiasa...
Moga suksess selaloooo..
Hepy blogging yer...

 Bufday boy and gurl.. Sorry,. Hanya mampu buat entry je... Tak mampu nak beli adiah mahal-mahal.. 

p/s : Tak pernah lagi jumpa diorang berdua ni.. 








4 Pengomen Setia:

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

semoga perjalanan lini ke kota tinggi dipermudahkan...

selamat menempuh alam kerja..mendidik anak bangsa

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

selamat ulang tahun kepada mereka

sarah mohamad said... [Reply to comment]

Eh birthday diorang ke ari ni? hehehe tak tahu pulak nak wish dulu jap =P

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

aah la kan. cpt plak rasa masa berlalu. thx tau lini. wish nadh lagi. :D

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget