Tuesday, May 1, 2012

Papepun pilihan anda.. SELAMAT BERCUTI !!

Wahhh....  Seronoknya.. Nak tau kenapa? Arghh.. Tak payah cakap pun semua dah tahu kot.. Satu Malaysia pun mesti tengah seronok sekarang kan.. Al maklumlah.. Hari ni cuti kotttt.. Over eksaited la pulak kan.. Sebenarnya nak cakap, kali ni first time cuti sebagai seorang pekerja.. Yelahh.. Sebelum ni pun memang ler cuti kan, tapi cuti sebagai seorang pelajar, sebagai seorang penganggur berjaya.. Tak gitu? Ehehehe..

Hurm. Perasaan tu lebih kurang sama je sebab dah nama pun cuti kan.. Hahaha.. Walaupun cuti sehari je, tapi cik pulau tetap balik rumah.. Sebabnya plan hari ni baikkkk punyeee.. Pagi ni akan gi breakfast dengan family dekat Nasi Kak Wok.. Alahh.. Kedai yang femes amos dengan JJ tu.. JJ for Jaroh Jando (i think so)... Semua pegi nanti kecuali akak cik pulau yang ada baby kecik si Danish tu.. Dia tak leh nak pegi la sebab kena jaga Danish kan.. Hahahaha.. Padan muka.. Duk sensorang kat umah.. *gelak jahat*

Petang tu pulak, nak gi jumpa dengan member2 sekolah dulu.. Lama kot tak jumpa diorang.. Masing-masing pun dah sibuk dengan kerjaya sendiri.. Jadi sementara ada peluang ni, boleh la gi jumpa kan... Destinasinya adalah Pantai Cahaya Bulan aka PCB.. Ohh yeahhh.. Air kelapa muda satu !!!!! hehehehe...

Tu plan cik pulau.. Plan korang lak macam mana?? Bergembira bersama keluarga tersayang?? Keluar hang out dengan member2 kamceng?? Keluar dating??? Ataupun cuma merehatkan minda menenangkan jiwa di rumah dengan menonton tv?? Papepun pilihan anda.. cik pulau ucapkan Selamat Bercuti dan  Selamat Beristirehat !!!

p/s : Lepas asar dah kena gerak pergi ke Bachok semula.. Lusa kan dah mula kerja balik.. Hurmm... 

10 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Gelak kahat tu pe yu

hahaha

NIZAM said... [Reply to comment]

kenapa sume orang nak kua ni? cemburu nya daku rasa. hehe. takpela, sy lepak2 umah je la ek.

k.wok punye nasi knapa pemes sgt ek? dh lame tak mkn kot. pun dah lama tak g PCB. asek2 lepak tempat lain je. oh, cik pulau. sampaikan salam rindu sy kat PCB. tetiba plak kan. hehe.

SELAMAT HARI PEKERJA dan SELAMAT BERCUTI :)

Jo-Blogger said... [Reply to comment]

selamat hari pekerja.besok dh nk kena keje dh.malas rasanya nak pegi keje.

aimie amalina said... [Reply to comment]

huwaaaa
mang plan baik punyoo nih
hehehehe

bile nk jmp kite plak?
kekeke

slmt brcuti :)

Novelgurl said... [Reply to comment]

untg rh dpt jln2.sy tompg gmbira tuk cikgu..^^

:jht ek gelkkn owng,jgn dibuat,t kene balik bru tau.hee!

kay_are said... [Reply to comment]

aku pun first time cuti sebgai pekeje gak =) aku taktau pun tempat2 yang ko sebut tu. pcb pun takat tau name je.. tak pernah pergi.. T__T

kiera'sakura said... [Reply to comment]

cuti duduk rumah berkasih sayang dgn dapur... hihihi *walaupun sokmo percubaan pertama x menjadi* =.='

aimaniman said... [Reply to comment]

tak seronok cuti sebab suami cuti so akak kene jaga anak2 sorang2, x best aar...

Pokok Manggis Depan Rumah said... [Reply to comment]

best2 bercuti.. cuti2 satu malaysia.. ;)
selamat bercuti.. semoga selamat kembali tempat bekerja..
Bachok pun ada pantai kan :-)

eyqa amin said... [Reply to comment]

3more week bertahan utk bercuti~~ huhuhu ~.~

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget