Monday, April 16, 2012

Terima Kasih pada yang sudi..

Maaf sangat-sangat.. Masih lagi busy dengan beberapa perkara sampaikan tak ada masa nak pedulikan dunia blog.. Mesti ramai yang dah merajuk dengan cik pulau kan.... Soooorrryy sangat-sangat.. Berukbang masih belum mahu berkhidmat selagi gajinya tak dibayar.. huwargghhh..

Gaji tak masuk lagi.. Ehhmm.. Ada ke sape-sape yang baik hati nak tolong bayarkan berukbang cik pulau ni??? Ada ke ?? Ada ke??? Kesian cik pulau kan.. Update blog ni pun pinjam hosmate punya  berukbang jap..  Haihhh..

Sume orang sihat ke??? Pekaba eh?? Rindunya nak jejalan blog korang.. Tapi maklumlah.. Dah nama pun guna orang punya kan, takkan nak lama-lama pulak.. Nanti apa pulak cakap tuan empunya kan.. uhuhuhu... insyaAllah, bila dah dapat online nanti, cik pulau akan balas jejak korang sume.. Terima kasih pada yang masih sudi singgah di blog ni walaupun sedar kunjungan mereka takkan dibalas dalam masa terdekat ni. Huuu~

6 Pengomen Setia:

Awie Omar said... [Reply to comment]

sama sama
http://awieomar.blogspot.com/2012/04/10-respon-untuk-budak-minta-bantuan.html

mas saari said... [Reply to comment]

takpe... faham cik pulau busy!

Amirah Adnan said... [Reply to comment]

rinduuuuuuuuu rinduuuu.. ehehehe

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Sntiase sudi yu

siti kektus said... [Reply to comment]

Sama la cik pulau. Kite pon tak sempat nk jengok kawan2 maya yg lain. Huhu ni baru ada masa sikit. :)

ain dzaya said... [Reply to comment]

kesiannyer cik pulau..
xpe..sy setia tggu cik pulau sampai berukband pulih..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget