Monday, April 9, 2012

It's Random...

Lama kan cik pulau menyepi.. Bukannya malas ke merajuk hati.. Tapi sebab berukband ni tak berbayar lagi.. Macam mana nak bayar kalau gaji pun dah berbulan tak dapat lagi.. Haihh.. Abang pulak entah apa kena tetibe malas nak bayarkan.. Sedeyla cenggini. Online ni pun pinjam hosmate punya berukbang jap. Lama sangat tak hudpate sampaikan rasa nak menaip je sepanjang malam.. Tapi, nanti ada yang bosan pulak. So, random jelah entry malam ni..  sesuka hati je taip mana yang terlintas kat kotak pikiran ni, 

Ada ke sesape yang baik hati nak tolong bayarkan berukbang cik pulau ni.. Uhukkk... Macam lah ada yang nak tolong bayarkan,. Kan?? Sendiri pakai. Sendiri bayar la.. Balik ni nak try pujuk abang bayarkan. cik pulau tahu, dia mesti baca entri kali ni.. Kan.. kan?? Oh abang yang baik hati lagi pemurah, tolonglah adikmu ini. Bayarkanlah berukbang dia... Kasihanilah adikmu ini.. Tidur tak lena, mandi tak basah, makan tak lalu memikirkan blog ini yang semakin sunyi ini.. Hurmm.. Kalau buat macam ni agak-agak, abang cik pulau ni nak tolong bayar ke tak eh?? Hehehe.. 

Sebenarnya, semenjak dua menjak ni, semakin busy dengan workholic world.. Sekarang baru terasa, betapa syoknya zaman belajar dulu.. Warghhh... Malam ni ada kelas malam pulak. Nak ajar apa la bebudak ni malam ni ekss.. 



p/s : Semoga diberi petunjuk untuk membuat pilihan yang terbaik.. Aminn..

3 Pengomen Setia:

mas saari said... [Reply to comment]

kalau busy ngan kerja memang takde masa nak update blog kan..

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

sama la dni pun sjak kerja nih rasa rindu zaman blaja hu3

ain dzaya said... [Reply to comment]

pilihan apakah cik pulau?
jeng!jeng!jeng!

"Harga diri dan iman.".

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget