Tuesday, April 3, 2012

Bergaya Mengalahkan cikgu..

Baru balik dari majlis sambutan hari jadi pelajar asrama... Hurmm.. Jemputan khas okey.. Tukang makan jer punn.. Majlis ni julung kali diadakan.. Hurmm.. 94 orang yang dapat hadiah tadi.. Maklumlah, dari bulan Januari sampai Mac kot.. Hehehe..

Tapi kan, Segan je dengan students masa majlis tadi. Mana taknya, diorang sume gojes-gojes je.. Selendang sampai nak tercekik leher, baju sampai nampak bentuk body, kain pulak sampai nampak tiang letrik.. Cikgu dia ni haa pulak??? Pakai selipar jepun je kott, t-shirt muslimah dengan skirt labuh je.. Tudung pun yang paling cikai je tu.. *tak bajet majlis seformal tu senornya..*

Bila masuk je dewan tu, budak-budak dah mula tanya.. " cikgu. Nape cikgu tak pakai cantik-cantik." "cikgu. nape cikgu tak makeup".. Hurmm.. Dalam hati cik pulau cakap."kalau aku make up pun, mesti tak mampu nak lawan korang sume yang penuh bergaya malam ni..hahaha"

Diorang bergaya ni mengalahkan cikgu.. Cikgu-cikgu yang datang tadi rileks je pakaian.. Santai giler.. Tambah-tambah lagi cik pulau ni la kan.. Tapi diorang.. Ala-ala nak g dinner kat hotel tuuu.. Kalau camni la gayanya, agaknya cik pulau takleh nak lawan diorang la... hahaha..

okey... gambar sangatlah takde kaitan. harap maklum.. hahahaa

p/s: Minggu ni memang penat teramat.. Terlampau banyak perkara di dalam kotak fikiranku yang tak mampu nak dikeluarkan lagi.. Huhuhu..





7 Pengomen Setia:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

student sekarang dah advance pengaruh dr tajimah style kot

hewhew

mas saari said... [Reply to comment]

biasalah budak sekolah sekarang, bergaya macam artis je!

Miss Butterfly said... [Reply to comment]

beday eyda hari ni . boleh tak nak mintak hadiah dari cikgu ? huuuu ~

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Dia orang guna hanatajimah punya design ker CP

yana lyana said... [Reply to comment]

budak zaman sekarang memang advance..
laju je bab2 cantik ni..

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Mmg smple je

xpe jnji yu comel

siti kektus said... [Reply to comment]

Time ni la kot dorang nk bergaya lebih. Selalu pakai bju sekolah je kan.

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget