Friday, April 27, 2012

Alhamdulillah.. Syukur sekali lagi Ya Allah..

Alhamdulillah... Syukur padaMu ya Allah ya Rabb.. Di atas nikmat kurniaanMu ni.. Akhirnya, segalanya akan berakhir.. Segala penantian insyaAllah dibalas dengan kemanisan oleh Allah swt.. Petang tadi, dapat sms dari member cakap result interview posting hari tu dah keluar.. 

Alhamdulillah.. cik pulau luluss.. Syukur sesangat.. Dah tahniah jugak buat semua member kosmate cik pulau, Bakal-bakal cikgu matematik dari UKM yang seramai 22 orang tu.. Alhamdulillah.. Kami semua lulus interview.. Tahniah uols.. InsyaAllah.. Tak lama lagi kitorang akan dapat tau posting kat mana and akan dapat surat lantikan... Tak sabar rasanya.. Redha je lepas ni dapat posting kat mana.. ^^



Dalam nak kongsi kegembiraan cik pulau hari ni, rupanya ada orang yang menyambut ulangtahun kelahiran hari.. Sape lagi kalo bukan Ostad Jiji kita tu.. 

Jiji.. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran, 
Moga panjang umor and murah rezeki..



7 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Tqhniqh yu akhirnyeeeee

Slmt ai xposting sme ngn yu kan. Sabo jela haha

bile berdotcom. Snyap2 je kn

Hypo Chan said... [Reply to comment]

thniah..

bokbonputeh said... [Reply to comment]

TAHNIAH C.P

Cik Cura said... [Reply to comment]

Tahniah cik pulau. Harap2 janganlah dapat jejauh sangat;-)

NIZAM said... [Reply to comment]

wah! tahniah. :)

smlm kan kua kat buletin utama gtau pasal posting graduan pendidikan ni.

Sally Yatiey said... [Reply to comment]

Tahniah ^_^

Huda Ahsin said... [Reply to comment]

Tahniah!!

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget