Saturday, April 28, 2012

Ada Idea Bernas??

Tak ada idea nak hupdate. Tapi still gatal tangan nak hupdate.. giler sengal kan.. Okey takpe.. Boleh je nak abaikan entry ni kalau taknak baca pun.. Hahaha..

Besok sekolah.. Pepagi lagi dah kena assembly. Hurmm.. Kena siap sedia dari segi mental dan fizikal untuk mengajar esok.. First class esok, kelas yang memang terkenal dengan kenakalan dan kemalasan mereka untuk belajar. Macam mana eh nak kasi diorang berminat belajar. sekurang-kurangnya diorang nak menulis apa yang kita ajar...

Hurmm.. Kekadang rasa macam, sebab ni lah kita dijadikan sebagai seorang guru.. Seorang guru kena kreatif untuk tackle hati diorang.. Tapi kadang-kadang, seorang guru pun boleh jadi buntu gak kan.. So.. Apa kata cik pulau mintak idea korang yang sememangnya cukup bernas tu.. Boleh la share-share kat sini....

Okey??? heee~ Jasa korang takkan cik pulau lupakan.. Terima kasih.. ^^



p/s : Hujan lebat di luar sana. Kilat pun sabung menyabung.. Jadi.. Perlu tidur.. ZzzzzZzzz.. Motip???

2 Pengomen Setia:

NIZAM said... [Reply to comment]

semalam hujan lebat kan. terus tdo. awl giler tdo. nk lyn cerekarama pun terbantut. hikhik.

mungkin cik pulau boleh kasik dorang games ke main2. kira ala2 interaktif gitu. ajar sikit2 n main kuiz2. seronok gak kan. pastu bg gula2 kalo sape jwb btol.

err.. cdgn ni tak nmpk knk2 sgt ke? takkan? hehe. taktau la. tu je boleh pk kan.

aimie amalina said... [Reply to comment]

weeee
ajennn cikgu ajeeennnn

dh start ngaja ehh
kat kelate ke?

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget