Saturday, March 17, 2012

Hari Terakhir..

Okey... Macam yang semua maklum.. Hari ni adalah hari terakhir cuti sekolah.. Bagi Kelantan jelah kan.. Kalau kat Selangor, Kl, perak, esok cuti lagi kan.. Kan. Syokkk ler.. Rasa macam kejap je masa berlalu.. Tak sangka kan.. Kalau students tak brape nak suka masuk sekolah semula.. cikgu pun sama je senornya.. tapi, tanggungjawab tetap tanggungjawab orang kata..

Excited sebab tak sabar nak bagi hadiah kat students.. Hehehe.. cik pulau ada janji dengan diorang, kalau dapat markah tertinggi dalam kelas,cik pulau nak kasik hadiah.. Walaupun tak seberapa, tapi cukup lah kalau nak menaikkan semangat mereka untuk terus berusaha lagi.. Yang bertuahnya adalah 7 orang daripada 5 kelas yang cik pulau ajar.. cik pulau bagi apa??? hurmm.. Nantilah cik pulau tunjuk next entry insyaAllah..

Sape tak suka kalau dapat hadiah kan.. cik pulau dulu masa study pun, bila cikgu cakap nak kasik hadiah je, mesti akan berusaha sungguh-sungguh.. Tapi dulu cikgu cakap kalau dapat A baru dapat hadiah.. Sebab cik pulau duk kelas first.. Kalau cik pulau janji macam ni dengan students cik pulau, alamatnya takde sorang pun la yang dapat.. Huhuuhu.. Mana-mana yang tinggi.. Even 35 markah paling tinggi dalam kelas dia, dia la yang dapat. tak gitu.. 

A Tiny Present

p/s: Sebenarnya pagi ni ada rombongan nak datang ke rumah.. Hurmmm.... ^^

4 Pengomen Setia:

mas saari said... [Reply to comment]

rombongan apa tu?? heheheee

budak penjara said... [Reply to comment]

rombongan meminang mu ko??hehe x kabo dh kt ak nk kawen

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

npe xske ngn rombongan tu yu

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Selamat kmbali bekerja ye sis..akk pun rasa berchenta je nk g sek esk..huhu

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget