Sunday, March 4, 2012

Garang ke???

situasi 1:

cikgu : Tangan awak luka ke?? Meh sini.. Saya ada ubat.

pelajar : Ha'ah.. *sambil ambil ubat dari cikgu tu.. kemudian sapu pada tangan yang luka.* cikgu ni, semua benda ada. stapler, pisau, gunting, marker, ubat.. 

cikgu : Eh, mestilah.. Beg saya ni macam poket doremon okey.. Lampu picit pun ada tau.

pelajar : Tipu la cikgu.

cikgu : Tak caya?? Saya nak tunjuk ni..

pelajar : Tunjuk la.

cikgu mencari-cari lampu picit dari dalam begnya.. Kemudian tunjuk pada students nya.. Semua pelajar terkejut. Yang terlopong mulut pun ada sebab tak caya. 

cikgu : *tak tertahan* Hahahaha..

pelajar : Cikgu.. Pertama kali saya tengok cikgu ketawa. 

cikgu : gulp!!! $$^%*^(&)(*)^%@$#!%^$**

situasi 2

pelajar : Teacher. Kawan teacher, cikgu baru yang sama dengan teacher tu nama apa?

Teacher : Oo.. cikgu Azlini tu..

pelajar : Dia ajar apa?

Teacher : Matematik.

Pelajar : Teacher.. garang la cikgu tu.. Saya lalu kelas yang dia mengajar, kuat la suara dia. Garang la.. takut saya teacher...

kemudian,Teacher tu pun bagitau lah cikgu Azlini tu... cikgu azlini yang dimaksudkan tu cik pulau ler...

Huhh.. Terserlah sungguh kegarangan dan ke"bekeng"an cik pulau kan. Sampai kan students boleh tegur yang tu pertama kali dia tengok cik pulau ketawa. Can you think how serious i'm in class?? hahaha... Yang takleh blah, budak kelas lain pun boleh cakap yang cik pulau ni garang.. Hishh.. Nak tergelak pun ada.. Suara cik pulau yang "lantang" ni kan memang dah terbukti kan.. Kan?? Kan?? Kan?? Dengan suara je kita boleh menakutkan orang... Boleh bayang tak?? Hahaha

The Fierce Kitty

p/s: Baru dapat tau yang cuti sekolah ni kena ajar kelas tambahan. Nasib baik sehari je.. Hihihihi..





8 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

okeyla sehari jek

ai pon xsbr nk cuti muhahaha

yu garang? pndai kontrol ketwa tu haha

Hanis MY said... [Reply to comment]

bengkem ko? supo tok cayo jah... takpo jange wi budok2 naik atah palo

Miss Butterfly said... [Reply to comment]

eyda pernah alami situasi camni . time form 3, budak junior tu sebilik. time tu dye form 2. then dye cakap, "kak eyda, dulu takut nak tegur sebab kak eyda nampak garang. salu masam muka. tapi rupenye kak eyda ni kelakar" time tu rase mcm HAHAHAHAHAHA nak tergolek je :D

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

mak ai....garang benau kucing tu. seram ngan taring dia

mas saari said... [Reply to comment]

takpe garang sikit cik pulau, baru student respek!

Cik Nin said... [Reply to comment]

cik pulau, cik nin pn dikategorikan guru garang jgk kat skolah. smpai bdk ngadu kat ckgu lain kata muka cik nin nampak je mcm kucing tp hati garang mcm rimau. haha... hadoi... yela, mn x garang. sape suruh x buat keja n x bwk buku sedangkan kita dh warning awal2. mmg kenalah jwbnya... ngee...

Hafizin Jamil said... [Reply to comment]

mek bekeng..hahaha

eiela said... [Reply to comment]

bagus kalau cikgu garang, sebab skrg bdk2 tak takut cikgu. saya pun ramai yang kata saya garang tapi saya bukan cikgu. asalkan jangan naik tangan ke badan anak orang sudah kan.

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget