Saturday, March 10, 2012

Banyak cantekkkk...

Senior : Bawak laptop?
cik pulau : Saya tak bawak harini.. Nape cikgu?
Senior : Saya nak mintak tolong awak taip something..
Cik pulau : ooo...

Esokknya...

Senior : Awak bawak laptop.
cik pulau : Ha'ah.. 
Senior : Awak tolong taip ni boleh.. Bla.. bla.. bla...
cik pulau : Okey..
Tak sampai setengah jam.. Benda tu dah settle ...

Esoknya..

Senior : Awak buat apa ni?
cik pulau : Takdelah cikgu, saja gunting-gunting nak buat hiasan kat buku RPH ni.
Senior : Rajinnya awak.. Buatkan untuk saya satu.. boleh?
cik pulau : Ehhh.. boleh je.. Amek jelah yang ni..
Senior : Awak buatlah yang lain... '
cik pulau : Ok..

Esoknya lagi..

Senior : Awak buat apa..
cik pulau : Isi markah exam students cikgu.
Senior : Rajinnya lah.. Nanti boleh la tolong saya.. 
cik pulau : Tolong pe cikgu?
Senior : Tolong tanda kertas untuk saya.
cik pulau : $%$&^%*^(*&()&)(*)

Hamboiii.. Mentang-mentanglah cik pulau ni orang baru.. Suka sangat ea buli cik pulau ni.. Banyak cantekkk... Kertas dia pun nak suruh kita mark.. Dia ingat kita ni banyak masa sangat ke nak tanda kertas exam students dia. Punyalah kita ni bersengkang mata tiap-tiap malam tanda kertas students semata-mata nak siapkan sebelum cuti sekolah, dia ada hati nak suruh kita. Mintak maap ler.. Ada benda cik pulau boleh tolong, tapi kalau sampai benda ni pun nak kena tolong, memang ler cik pulau hangin kan. kan.. kan.. Korang rasa camne?????

Never say never

4 Pengomen Setia:

lieynanilaz said... [Reply to comment]

senior tu lelaki ke perempuan...memang banyak cantik muka dia!!

Cik Sara said... [Reply to comment]

Fuhhhh... banyak cantik...
Buat sendirik! Hahaha....

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

terlalu baik smpai kne buli la cp ni

mas saari said... [Reply to comment]

amboi kemain lagi dia ambil kesempatan..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget