Thursday, February 2, 2012

Spontan Khamis #21 : Baru balik dari hospital.

Okey.. hari ni khamis.. Spontan hari ni nya.. Baru balik dari hospital.. Keluar pagi pi sekolah, and balik petang terus ke hospital. Okey fine.. Memang mandi sekali je pagi tadi.. Huhuhu.. Penattt teramat.. Seyess.. 

Kenapa ke hospital?  Akak cik pulau masuk wad.. Akak cik pulau pergnant.. And now 7 months.. Masalahnya sekarang dia terkena hypertension teramat.. And air kencingnya pulak kotor. Dengar kata jugak. Badannya terlebih protein.. Kurang tak boleh.. Lebih tak boleh.. Haihh.. Masalah.. Masalah...

Sebelum cik pulau balik tadi, dia mengadu sakit pada uli hati.. Kalau bahasa ibundanya sekok dada tokleh nak nafas.. Bila doktor check, dia kena masuk ke bilik bersalin. cik pulau taktau apa yang berlaku sekarang sebab still tak dapat call dari my mom..

cik pulau terpaksa balik dulu sebab esok kena ke sekolah. Lagipun, cik pulau dengan adik and anak buah tadi. Diorang pun kena sekolah esok.

"Ya Allah.. Selamatkanlah kakak cik pulau.. Semoga semuanya baik-baik belaka ya Allah.. Sesungguhnya. Engkaulah tempat kami mengadu.. Tempat kami memohon pertolonganMu ya Allah.. Kuatkanlah semangat kakak cik pulau untuk menghadapi semua ini. Aminnn.. Ya Rabbal alamin..  "



p/s: Maaf.. Sangat tak sempat nak balas jejak korang.. Ingatkan nak ringkaskan.. Tapi terpanjang pulak.. Huhuhu..

1 Pengomen Setia:

mas saari said... [Reply to comment]

moga akak cik pulau selamat melahirkan..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget