Monday, February 13, 2012

Semuanya Tentang Bila..

Sukanya bila dengar member-member dah lepas untuk interview SPP ni.. Cik pulau?? Nama pun belum naik lagi.. Dengar kata awal bulan 3 ni.. Harap-harap betul lah tu.. Risau pun ada.. Cuak pun ada.. Nervous pun ada.. Berdebar-debar pun ada.. errr.. Bukan sama je ke semua tu.. So what??

Setakat ni ada yang okey.. Ada yang K.O.. So taktau lah diri sendiri nanti macam mana. Harap dipermudahkanlah segalanya. Aminn.. 

Bila yang pertama.. Bila la cik pulau nak interview ni?? hehehe..

Tadi kan.. Dapat call dari sorang member ni. Katanya nak kawen bulan 3 ni.. Waaahh.. Tahniah.. Tumpang bahagia untuk dia dan bakal suami.. Malas nak mention nama dia kat sini sebab dia sendiri pun belum  bagitau yang lain lagi. Cik pulau antara yang first la yang tau.. Apa yang cik pulau boleh cakap, dia ni kosmate cik pulau dekat UKM.. So teka-teka lah ye.. Maybe unexpected person.. hahaha...

Bila yang kedua lak.. Bila la turn cik pulau lak nak menamatkan zaman bujang ni.. ?? Lalala~ Gatai naaa... Dan pasti.. Semuanya tentang bila...

When I Grow Up

p/s : Bila la boleh duk kat kuaters ni?? Seganlah menumpang rumah orang ni.. Maklum sajalah.. Menumpang kan... Huhuhu

6 Pengomen Setia:

bokbonputeh said... [Reply to comment]

akan tiba jua giliran cik pulau...sabar k

mas saari said... [Reply to comment]

masanya akan tiba jua! cuma cepat dan lambat je...

moga semua nak cik pulau impikan tu akan tercapai!

azam said... [Reply to comment]

kena usaha cik pulau......kalau tak....tak tahu BILA la jawapnya

lieynanilaz said... [Reply to comment]

sabar yer cik pulau...tak lama lagi akan tercapai apa yg dihajati...insyaallah.

H.J said... [Reply to comment]

menumpang sah2 rasa tak sedap hati

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

bila ai nk kwen ni hahaha

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget