Monday, February 27, 2012

Berdebar-Debar..

Satu je perkataan yang sesuai untuk menggambarkan perasaan cik pulau sekarang.. Iaitu berdebar-debar.. Dari semalam kot tido asyik tak lena je.. Kejap-kejap sedar.. Kejap-kejap sedar. Boleh dikatakan hampir setiap jam. Pagi ni pulak asyik ulang-alik toilet je.. Argghhh... Cuak punya pasal..

Esok cik pulau interview wehh.. Waduhh2.. Gawat dehh.. Rasa macam study hape pun dah tak masuk ni.. Hishhh.. Petang ni akan gerak ke Kuala Terengganu.. Esok pagi-pagi lagi dah interview.. 7.30 pagi okeyh.. Mungkin cik pulau akan hilang seketika di sini. Tolong jaga  pulau ni elok-elok yer.. 

Doakan jugak agar semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan.. Aminn.. Tadi jumpa pengetua, mintak kebenaran untuk interview esok. Dia cakap, Good Luck.. Hentam je jawab apa pun, yang penting awak bercakap. PKP pun ada sekali tadi.. Dia pun wish good luck.. Heheh..

ehsan pakcik google je gamba ni neh.. Lalala~


p/s: Korang tak nak wish kat cik pulau ke???? 

4 Pengomen Setia:

Kakzakie said... [Reply to comment]

Kakak tahu CP boleh buat yg terbaik. Kalau ada rezeki tak akan kemana pasti jawatan itu dlm genggaman CP. Kakak doakan dik...

lieynanilaz said... [Reply to comment]

good luck...rileks dan jangan gabra...jawab dengan keaddan tenang...yakin boleh!!..

H.J said... [Reply to comment]

toksey wish

Miss Butterfly said... [Reply to comment]

gudluck! huhuhu



leh la jumpe kite. heheh

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget