Friday, February 17, 2012

Berakhirnya Sebuah Penantian.. Senyummmm...

Alhamdulillah.. Syukur sekali lagi ya Allah di atas nikmat kurniaanMu.. Petang semalam dikejutkan dengan sms daripada member mengatakan nama untuk interview SPP dah dikeluarkan.. Alhamdulillah.. Penantian sebelum ni akhirnya dah berakhir ya Allah.. 



Yang kaler pink tu semuanya member-member cik pulau.. Yang kat atas tu member sekolah menengah dari UPSI and lagi 2 yang kaler pink tu kosmate cik pulau dari UKM.. Kitorang kena pada tarikh yang sama, tempat yang sama, bilik yang sama dan of coz penemuduga yang sama...  Ada 25 orang semuanya..

Risau jugak kena pagi-pagi ni.. Orang kata waktu pagi ni penemuduga segar-segar dan soalannya pun kaw2.. Tapi harap segalanya dipermudahkan la nanti.. Interview ni sangat penting bagi kami sebab interview ni lah yang akan menentukan masa depan kami.. Yang akan menentukan kami dapat ke tak posting..  Huhuhu..

Doakan agar semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan nanti.. Kena study sampai lebam ni.. Pastu buat solat hajat tiap-tiap malam agar penemuduga tu  baik hati dan tak tanya soalan pelik-pelik yang  tak tercapai dek akal pikiran dan menguji minda yang melampau.. Harap-harap santai sudaaaa~~~ aminnnnn...


p/s : Pagi ni ada program.. Esok pagi pun ada program. Malam ni tido kat Perdana Resort PCB.. Oohh Yeaahh..^^



10 Pengomen Setia:

bokbonputeh said... [Reply to comment]

all the best cp

Kakzakie said... [Reply to comment]

Insya-Allah kakak percaya CP dan teman semua boleh buat terbaik.

p/s: PCB tempat yg bes utk berehat. Kakak tunggu cerita dari sana

cucu umie said... [Reply to comment]

alhamdulilah... semoga dipermudahkan sis.. lagi dua thun gilirn ayie plak.. insya-Allah kalo ad.. smoga dpermudhkan..





TAHNIAH<.. ok study sampai lebam yer..yuhuuuuuuuu

nur anis said... [Reply to comment]

good luck cik pulau..:)

azam said... [Reply to comment]

semoga semuanya berjalan lancar hendakNYA...amin

JIJI YU said... [Reply to comment]

robbuna yusahhilak

mas saari said... [Reply to comment]

alhamdulillah, all the best!

NadiRah said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
moga ade rezeki..chayok3!!!

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

akhirnye

ai doakan yuuu

kay_are said... [Reply to comment]

buat yang terbaik!!! and gud luck.. walaupun taktau ape bende SPP tu @.@

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget