Tuesday, February 21, 2012

Bau Apa Ni????

Okeyh... Senornya nak cakap.. Tadi cik pulau masuk kelas tingkatan 2 kan.. Macam biasalah, budak-budak kan.. Perangainya pun lain macam.. kalau nak hitung sorang-sorang memang tak dapet la.. Huhuhu.

Tapi ada satu benda yang kelakar giler kat kelas tadi.. Cik pulau lalu la kan kat barisan pelajar lelaki.. cik pulau ingatkan nape la kan budak-budak ni duk sop sep sop sep dalam kelas.. Bila cik pulau lalu je... MasyaAllah.... Bauuuuuuu.. Tuhan je yang tahu. Busukkkkkk....

cik pulau : Bau apa ni??

Pelajar : Bau kentut, cikgu.

cik pulau : Sape kentut ni??

pelajar : Dia cikgu.. Dia cikgu.. *sambil tunjuk pada sorang budak didepan diorang.*

Budak tu : Mana ada cikgu.. *sambil malu-malu*

Pelajar : Betul cikgu.. Dia kentut tadi. cikgu.. Busuk giler..

Satu kelas tutup hidung..

Cik pulau : Dah.. Dah.. tak payah nak gaduh.. Tak kesah la sape yang kentut pun.. Tapi saya cuma nak cakap. Memang busuk giler.Sakit kepala saya. Lain kali jangan nak kentut dalam kelas lagi .. Paham!!!

Pelajar2 : Paham!!!!

Cik Pulau : Baguss...

Huhuhuhu... Sian budak tu. Mesti malu giler. Mesti dia dah tak tertahan kan nak kentut. Tu yang tiba-tiba terkentut tu..hahaha..  Honestly.. Bau kentut tu memang busuk. Tak tipu okey.. Nak pening kepala cik pulau yang sememangnya tengah pening memikirkan masalah negara  ni. hahahaha

mintak kat google je ni.. Hahaa

p/s : Soalan bila nak kahwin datang lagi.. Ohh Noo!!!!

10 Pengomen Setia:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

hewheww..meriah student cik pulau...terhibur hati..kan?

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

Cekguuuu. Nk kntut jgk. Hihihi. ;p klakar toi la ank mrd kmu.

fuad ansari said... [Reply to comment]

alaa cikgu... kata pun TERkentut..tak sengaja.. tu yang TERkentut dalam kelas tu..

kalau sengaja nak kentut, mungkin boleh diusahakan kentut kat luar kelas.. (",)

H.J said... [Reply to comment]

kentut itu membahagiakan..haha

Hanis MY said... [Reply to comment]

naka la budok2 ni.. makey gapodio la tu haha...

soaley standed la tu... bilo sapa maso nikoh la dops....

NadiRah said... [Reply to comment]

klau x sempt kuar kelas dh terkntut cmne cikgu??
susah nk tahan2 ni..
klau tahan gas busuk naik ke kepala..
lg bhye cikgu...huhuhuhu

mas saari said... [Reply to comment]

sian cikgu, first day masuk kelas dah kena bau kentut yang super busuk! heheheeee

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ai nk tnyela bile nk kwen

ade clon x

siyes lawak je

deno said... [Reply to comment]

hahha.. lawak tol la.. nak wat cam mane kan.. kalo x tertahan... boleh cik pulau bau free.. hehehhhh:p

kay_are said... [Reply to comment]

owh.. lame tak tegur.. dah jadi cikgu rupanye cik pulau ni ye.. pasni leh r promote blog kat student sendiri =P

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget