Saturday, January 28, 2012

Untung jugak ada facebook ni...

Okeyh... Aci tak kalau nak wish bufday kat sepupu neh? Aci je kan.. Special neh. Sebab first time nak wish neh.. Maklumlah.. Baru je frens kat fb kan.. Sebelum ni memang taktau pun bufday dia.. Untung jugak ek ada fb ni.. Boleh eratkah hubungan kekeluargaan gitu.. Sape setuju?? sila senyum sekarang.. Hehehe..

Kadang-kadang kan.. Ada sesetengah sedara mara kita ni jenis pemalu... Kalau gi umah dia, mesti lari taknak tunjuk muka. Ada pulak jenis yang taknak keluar bilik. Hurmm.. Segan la tu.. Tapi jangan taktau, bila ada fb ni.. Ramai yang dah kenal sedara sendiri. Yelah.. Even kalo jumpe malu-malu, tapi kat fb boleh bersembang panjang...  Kan?? Sape setuju sila senyum sekarang.. Hehehe..

Bukan nak tuju kat sesape, tapi tulah hakikatnya. Dalam banyak-banyak keburukan berfacebook.. Tetap ada kebaikannya. Tak gitu.. Dah la. Malas dah nak membebel panjang...

Buat sepupu cik pulau atau lebih dikenali dengan Mohd Faizal aka Abe Ngoh...


Allah selamatkan kamu.. 2x
Allah selamatkan Abe Ngoh..
Allah selamatkan kamuuuuu..

Selamat Hari Lahir.. Tok seko bufday abe ngoh arini.. First time wish neh.. Terharu dokkk... Haha.. Hurmm.. Moga panjang umor, Murah rezeki, Dirahmati Allah sentiasa.. Bilo nak sapa kad wangi abe ngoh ni??? Nak gi make nasi minyak alah ko kadok pulop neh.. Hahahaha.. 

Hohh.. Kek untuk Abe Ngoh.. Sajo wi kek bentuk pulau.. Nak suruh abe ngoh mari jale pulau etep.. Hahahaa...

Island Monkey Birthday Cake
p/s : Tak macam hari sabtu pun sebab Sabtu pun sekolah. Huhuhu

4 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

hahaha kire untung tu jela eh?

mcm2

sergeant keroro said... [Reply to comment]

tak sekolah pon, tgh cuti sem. wakaka :P

aimie amalina said... [Reply to comment]

ha

dha agak dh
kalo x bace pon mesti setuju
kekeke

betol2
kalo x de fb ni,kkdg miss besday kwn2, spupu sepapat kan
hehehehe

mas saari said... [Reply to comment]

dari facebook jugaklah kita boleh jumpa kawan lama zaman sekolah rendah dulu...

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget