Sunday, January 22, 2012

Saya sibuk...

Ada yang dah mula cuti ke hari ni?? Mesti syok kan.. Ehmm.. cik pulau keje lagi la hari ni.. Huhuhu. Selamat bercuti la pada yang dah bercuti tu.. Selamat bekerja bagi yang bekerja macam cik pulau ni.. ekekeke...

Semalam tak sempat nak hupdate blog. Bukak si putih pun tak sempat. Hurmm.. Ada majlis solat hajat kat umah semalam. So buzy la sikit.. Tambah pulak anak-anak buah semuanya ada kat umah kan.. Mak cik dia ni memanglah takde keje lain. Main dengan anak buah ler kan.. hahaha..

Senornya hari ni buzy giler.. Sebab banyak benda nak kena buat. Update pun seringkas yang boleh ni. hehehe.. Hahh.. Lagi satu.. Hari ni memang tak boleh nak balas jejak korang sume.. Nanti dah free sikit, cik pulau balas okeyh.. Hehehe.. Daaa.. Wish me luck..^^,


p/s : Ada berita baik.. Nanti cerita lain eh.. Tak sempat nak story.. Huhuhu

6 Pengomen Setia:

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Cik Pulau tersenarai tak untuk temuduga SPP bagi penempatan?

bokbonputeh said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Ai da nmpk kebizian yu tu

JIJI YU said... [Reply to comment]

sibuk dok nulis ko..ahah

msredcheesecake said... [Reply to comment]

akak pon kene keje ni... tak dpt raya....ngeee...

Si GaJus!!!= said... [Reply to comment]

untung le.. busy2 pong, de jugok nulis entri... hikhihkihk..
i wishh u luckkk..ngeeee :P

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget