Thursday, January 19, 2012

Sangat Kreatip... Suka sangat..

Korang pernah tengok tak ada satu video kat youtube ni.. Alaa.. Video yang pasal Cik Beah Osem tu....  Satu benda je yang cik pulau nak cakap.. Really awesome dan sangat kreatip.. Memang best la.. Ramai yang gunakan dakwah dengan cara macam ni... 

Kalau sape-sape belum tengok, boleh lah layan sekarang.. Tapi harapnya, tenet kat tempat korang laju macam kancil la. Bukan macam siput vavi. Kalau tak, korang memang susah sikit la naktengok  video cik beah ni.. Hehehe...


p/s: Selamat Malam semua.. Moga kita semua panjang umor dan boleh ketemu lagi esok.. InsyaAllah.. ^^

8 Pengomen Setia:

budakijaupendek said... [Reply to comment]

Mmg best vdeo ni. ^ ^

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

ramai gila orang share kat fb nieee memang ohsem saaangattt

Cik Bambam said... [Reply to comment]

akak pon baru nk tgk..thanks 4 sharing yer.. :)

Woofer Storm said... [Reply to comment]

cool gila video ni,memang kreatif yoooo..

slmt mlm cik pulau^^

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ai tak dpt tgk lg grrr

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

memang best :D

mas saari said... [Reply to comment]

best2! sangat kreatif

JIJI YU said... [Reply to comment]

stendek tenet pulau

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget