Tuesday, January 17, 2012

Motif ??

Okey.. Pertanyaan kat atas tu.. Motif?? Dia ni nak cari sape sebenarnya ni... Cari cik pulau ke?? Ke cari orang lain tapi tersalah masuk blog ni.. Hurmm.. Kalau cari cik pulau la kan... Maklumat  macam tak berapa nak tepat la yu.... Kenapa?? Meh kite check sat naa...


1. Azrini???
Nama cik pulau yang sebenar bukan Azrini la.. Tapi Azlini.. ulang sekali lagi.. A.Z.L.I.N.I.. Hehehehe..

2. Ireland?? 
Bila masa pulak cik pulau ni duk Ireland? Yang cik pulau tau kan.. cik pulau duduk kat pulau.. Atau dalam bahasa melayu aslinya Island.. Kalau tak caya, boleh tanya Jiji dengan Budak Penjara sebab diorang pernah sampai kat pulau ni. Betol dop Ji??? Betol dop Sifu?? Lalala...

3.Matrikulasi
Yang ni betul.. Sebab memang cik pulau bekas student matrikulasi.. Cik pulau study kat Kolej MARA Kulim tahun 2006/2007.. Sape kat sini satu batch dengan cik pulau.. Sila mengaku sekarang. Hahaha..

4. UKM..
Yup... Yang ni pun betul.. Sebab cik pulau ex-UKM.. Baru je grad September tahun lepas.. Haaa.. Sape kat sini batch cik pulau.. Angkat tangan laju-laju... Err.. Senior ke.. Junior ke.. Semua boleh gak nak angkat tangan... Jangan risau, tak kena bayar pun.. Heheheh...


Jadi, buat sesiapa jua yang mencari keyword ni di blog cik pulau ni.. Harapnya dapatlah apa yang kamu cari yer.. Tapi kan, nak tergelak pulak bila nama jadi Azrini.. Err.. Okbai...

8 Pengomen Setia:

yana-feehily said... [Reply to comment]

ok la tu azlini jadi azrini.. :)

budak penjara said... [Reply to comment]

hye rini..haha

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

mcm2 la

keyword ai pon byk y lawak

nway jiji ngn sifu da berkhemah kat sne ke?

snyp2 je dorg ye

aimie amalina said... [Reply to comment]

kekekee...mcm dh hampir same
tapi x same
so x taw die cri ape
kekeke :p

fieda said... [Reply to comment]

ireland je la yg tak betul..

Hanis MY said... [Reply to comment]

oo baru tahu namo dio comey namo tu...

mas saari said... [Reply to comment]

macam2 orang cari kat blog kita kan?

bokbonputeh said... [Reply to comment]

tinggal lagi 2 cik pulau...EX SMKKBh anak didik cikgu fatimah hat :)

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget