Friday, January 27, 2012

Khas Dari Pulau ke Petaling Jaya...

Pejam celik pejam celik dah 27 Januari 2012. Cepat sungguh masa berlalu ni.. Haihhh.. Makin hari, umur makin meningkat. Tempoh kita hidup kat dunia ni pun makin lama makin singkat.. Setiap hari kita dengar, ada je orang yang baru lahir.. Sedara mara kita, kawan-kawan kita, jiran kita, and segalanyalah yang berkaitan dengan kita kat dunia ni.

Tapi tak kurang jugak yang kita dengar orang yang pergi meninggalkan kita.. Tugas mereka kat dunia ni dah pun selesai. Tinggallah kita ni lagi yang perlu jalankan tugas yang masih belum selesai. Sementara kita masih lagi diberi peluang untuk bernafas kat dunia ni, marilah kita sama-sama tingkatkan amalan dengan sepertingkatnya umur kita ni. Bersyukurlah yang kita masih diberi peluang untuk menikmati nikmat Allah sehingga ke hari ini.

Ehm.. Senornya pagi ni nak wish bufday kat adik cik pulau. Tapi dah jadi tazkirah jumaat pulak. Hehehe.  Entri ni sepatutnya jadi perutusan khas dari pulau ke Petaling Jaya. OKey. Hari ni, tanggal 27 Januari 2012. maka genaplah umur adik cik pulau yang bongsu .. TAPI.. bongsu perempuan la. sebab yang lelaki ada sorang lagi yang last. Hehehe.. Dia skang ada kat PJ.. 

Special untuk dia yang diberi nama oleh maa dan abah.. Siti Zaleha Mustofa.. The only one yang namanya ada Siti dan the only one jugak yang nama tak bermula dengan huruf A.. Dan the only one jugak yang ada bakat untuk jadik motivator.. Errr.. Yeke?? =P

cantik tak?


Tengok.. Bagus sungguh akak dia ni. *Sudahhh.. Naik lif tekan sendiri nampaknya.. Hahaha..* Buat Leha, Selamat menyambut ulangtahun kelahiran, Belajar rajin-rajin, Jangan hampakan harapan maa dan abah serta family, Semoga menjadi seseorang yang mampu menyinari hidup orang lain, whatever it is, family come first..  Thanks sebab sudi jadi "pengkritik tetap" kepada kakakmu ini.. Hurm.. ai know u're smiling rite now.. Hahaha... 

p/s: Tak tau nak p/s apa.. Hahaha..

4 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ingt yu g ptaling jaya

Kakzakie said... [Reply to comment]

Titip juga dari kakak untuk adik Siti Zaleha Selamat ulangtahun kelahiran....

azam said... [Reply to comment]

selamat hari lahir dik.....

semoga berjaya selalu dalam hidup

mas saari said... [Reply to comment]

happy birthday utk adik cik pulau!

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget