Monday, January 30, 2012

Kenapa jarang online??

Rasa macam lain bila masa untuk online diperuntukkan untuk waktu malam je. Kalau dulu, boleh dikatakan hampir setiap masa duk hadap si putih ni. Pastu update blog, bw, layan facebook, twitter and segalanya lah. Tapi sekarang.... Rasa macam dah tak boleh nak buat semua tu lagi..

Ada komitmen baru yang perlu dilaksanakan.. Satu tanggungjawab besar yang perlu dipikul. Tapi orang kata, yang utama harus diutamakan. Sebab tu blogging pun dah kurang sangat ni. Dah tak sempat nak bw. Cuma ada waktu malam sekejap je.. Balas jejak mana yang sempat jelah.

Maaf sesangat.. Pagi-pagi lagi cik pulau dah keluar umah.. Dalam pukul 7 pagi camtu. Petang baru sampai umah. Dan bayangkanlah.. Balik petang memang penat sangat. Perasaan tu.. Macam nak tidooo je balik tu. Huhuhu..

Malam pun bukannya boleh hadap lama si putih ni.. Kalau ada kesempatan jelah. Harap korang semua tak lari daripada blog ni. Jangan pulak bila cik pulau tak balas jejak korang, ada yang merajuk and taknak datang sini lagi. Sedey tau kalau camtu.Huhuhu.

Kenapa cik pulau jarang online? Sebabnya cik pulau sekarang dah jadi cikgu. Even bukan lagi posting yang dinanti-nantikan, tapi cukuplah sekadar untuk dapatkan pengalaman. Cik pulau sekarang jadi cikgu di sebuah sekolah swasta dekat dengan rumah. Baru je pun. Tapi so far.. I loveeeeee teaching.. Hehehe.. 



p/s : Masih menanti SPP keluarkan nama untuk interview posting.. 

p/s : Akak cik pulau yang tengah pergnant tu masuk wad. Huhuhu. Bukan nak bersalin, tapi ada masalah kesihatan. huhuhu.. Semoga semuanya baik-baik belaka.

1 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Kte sme2 busy kan

hurm

doakan bebaik je

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget