Friday, January 20, 2012

Happy Birthday My Sis..

Okey... Semalam bufday my mom kan.. Hari ni bufday my sis pulak.. Hehehe.. Minggu depan bufday adik pulak.. Hishh. Ramai sungguh yang lahir bulan ni.. Dahla minggu lepas bufday anak buah, Rifqi yang comel itu. Tapi lupa nak buat entry. Hahahaa..

Dah. Dah... Meh nak kasi special kat akak cik pulau ni ha.. Taddaaa...


Ok fine.. Silalah gelak.. cik pulau memang tak kreatip. Dan sila jangan tanya mana tangan menghilang.. Agaknya kena telan dengan memerang kot.. Hahaha.. Sengal kan?? Tapi.. Ada aku kesahh????? Lalalala~

HAPPY BIRTHDAY KAK MAH....

Selamat kembali ke kampung halaman tuk cuti CNY.. Seminggu yu cuti.. Jeles tau.. Rasanya sekarang dah odw balik kot dari Pahang... Hati-hati... Moga selamat sampai... Kami di rumah menanti kepulangan kamoo sekeluarga esok.. *Sebabnya hari ni dia ke rumah mertuanya dulu.. hehehe..* Means esok semua ada kat rumah kecuali my big brother la yang nun jauh di lautan sana.. Harap dirimu sehat sentiasa... Don't worry, ado special entry jugop bule depan.. Nantikan yer big bro.. Hahaha... 


p/s:Adik yang kat UIA dah selamat sampai pagi tadi.. ^^,

3 Pengomen Setia:

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

sume pakat cuti kan

mas saari said... [Reply to comment]

happy birthday to your sis..

Hanis MY said... [Reply to comment]

behnyo bday dekat2 buleh celebrate skaligus... happy belated bday tuk ma CP n happy bday utk sis CP tu... buak kek ko?

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget