Saturday, January 7, 2012

First Time Dating !!

Eeeuuww.. Tajuk kemain.. Boleh timbul satu kontroversi satu malaya kot ni.. Hahaha.. Ape istilah dating ek?? Berdua-duaan ea? So betul la.. Memang cik pulau dating la tadi.. First time kot dating dengan dia.. Tapi walaupun first time.. Kitorang happy je.. Kan.. Kan.. Macam dah lama kenal je.. <blushing>

Tunggu dia tadi.. First time tengok pun dah kenal dia.. Yelahh.. Sebab pernah tengok gambar kan. Takde isu tak kenal la kat sini kan.. Ayat first yang dia cakap.. " Kecik sangat tuannya.. " Hahaha.. Malu tau.. Hahaha.. Tapi memang pun kan.. Hishhh... Tak sedor diri..

Masa jumpa tu, terus gi makan.. Mana taknya, laparr kott.. Lom makan lagi kan. Lepas pekena nasi sorang sebungkus.. Mulalah jalan-jalan.. Story itu ini. Banyak jugak ea yang kitorang borak.. Tengah-tengah borak tu, jumpa satu topik.. Rupanya.. Kecik je dunia ni.. Alahaiii.. Hurmmm..

Pastu kitorang jalan lagi.. Jalan lagi.. Dan terus jalan.. Sampailah kaki ni rasa nak tercabut.. Jenuh pulak cari tempat duduk.. Last-last, singgah kedai makan.. Tapi tak makan pun.. Minum jelah.. Kat sana jumpa orang pelik.. Risau  tau.. 

Awak.. Sukanya saya dapat jumpa awak.. Rasa nak jumpa awak lagi.. Tadi kita ada mesej budak tu kan.. Konon nak ajak dia join sekali.. Tapi dia tak reply pun kan wak.. Patutlah dia tak reply.. Rupanya dia pun tengah dating jugak.. Takut kita kacau daun lettew.. Kan.. Hahaha

Awakk... Lain kali kita jumpa lagi yer..  Kita keluar dating sesama lagi.. Kalau orang lain taknak ikut pun takpe.. Kita dating dua je yer.. Mekaseh yer awak.. Sebab sudi keluar ngan saya tadi.. Hikss...

Sape dia.??? Dia adalah DIA .. 

Blushing

p/s: Dia ni pulak tak dapat nak join sebab terpaksa balik KL dengan segera.. Lain kali kita jumpa ekss... 

11 Pengomen Setia:

NadiRah said... [Reply to comment]

pergggghh~
untunglah ade dia dan dia~
hihihi

mas saari said... [Reply to comment]

ingat dia tu boyfriend tadi...hehehee

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sapa sidia tuh.. eceh.. sis...apa citer posting.. any good news??

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ramai betul dia

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ooo gi dating ye..
:-)

Syafiqah Alkaf said... [Reply to comment]

untunglah cik pulau, hee:)

Halimatun Sa'adiah said... [Reply to comment]

baru tingat diri ni lme xdating..huhuhuu

Hanis MY said... [Reply to comment]

beshnyola buleh jupo saim belog... ingtkan gewan sakni... nati kito dating pulok deyh kak bowok akachan skali...

Apik Pehe said... [Reply to comment]

mek..takder kedit la nak balas..hahaha

Hanis MY said... [Reply to comment]

p/s: ore klate ko coklatwinter tu? kimsaley deyh...

Amirah Adnan said... [Reply to comment]

ailebiu cik pulau! hahaha

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget