Wednesday, December 21, 2011

Wordless Wednesday #20


Mekaseh Abe Mat aka Mr.Bokbon Puteh sebab sudi baca blog cik pulau ni.. Terharu pun ada ni.. Nak meleleh air hidung.. Ekekeke... Hurrm.. Siap buat entry bagai ni... Kalau nak tau..Senior cik pulau sekarang ni dah jadi cikgu pun.. Waahh.. Leh geng la kite.. Sekarang dia mengajar kat Tawau, Sabah. So now ada kat kampung la sebab cuti sekolah kan... Lalala~


p/s: Alamakkk... Dah tak jadi wordless.. Sorryyy... Hehehe

13 Pengomen Setia:

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

bestnya jadi pendidik bangsa

sarah mohamad said... [Reply to comment]

Wahhhh mesti cik pulau terharu ni. HEHEH

azam said... [Reply to comment]

:) seronok bercuti

NadiRah said... [Reply to comment]

erk...
pnjngnye gmbr.. kih3

mas saari said... [Reply to comment]

moga cik pulau pun jadi pendidik jugak nanti..

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

;) suka2. ng apa dia kata. :D

emy|farid said... [Reply to comment]

hahaha pjg gilaa wordless hehe

Hanis MY said... [Reply to comment]

agak2 CP nok dok ngaja sabah sarawak?

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

bile nk de mcm yu niiii

deen azmee said... [Reply to comment]

wahhhh.. untung la bekas senior komen.. tak kan setakat jadi junior senior je kot.. dua dua cikgu kan? hehehe.. ;)

siti kektus said... [Reply to comment]

selamat menjadi cikgu cp. hehehe :p

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Hahahahahhaha mcm2 cik pulau ni...apapun all the best~~~

bokbonputeh said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget