Thursday, December 29, 2011

Tak Suka Lahh..

Hishhh.. Ape laaa.. Memang mengganggu mood betul kan.. Tapi seyess memang tak suka.. Tak suka kalau ada spesis yang memang tak paham bahasa.. Tahu lah nak bergurau pun.. Tapi tak payah la nak bergurau sampai cenggitu sekali..

Kekadang tu naik mual anak tekak ni haa dengar.. Kot ye pun nak gurau, pada-padalah.. Boleh terima lagi kalau nak gurau depan mak ayah pasal benda ni sebab diorang boleh cover and sembur terus ke muka tu haaa.. Hahahaha... *Teringat peristiwa tu. Padan muka..*

Tapi ni bila time sorang-sorang diri, mula lah nak naik bulu.. Bersayang-sayang konon.. Bila masa entah cik pulau ni sayang dia.. Depan orang ramai lak tu, boleh nak buat lawak tak tentu hala.. Hiii.. Mencikk.. Tak suka okeyy..

Kalau boleh, hari-hari bila sampai je kat pengkalan tu, terus je nak naik bot and balik terus. Tak nak langsung bertemu dengan mamat tu.. Asal jumpa dia je mood  terus jadi down. Dah-dah la tu.. Berhenti lah.. Arghhhh.... Haaa.. Korang-korang yang lelaki tu, kalau nak bergurau pun , agak-agak sikit okey.. Jangan buat sampai orang dah tak tahan dan terus terjun sungai.. Huhuhuhu...

Stop
p/s: Berukbang kena block.. Abang dah majuk taknak bayar.. Huuuuu.. Pinjam opis punya berukbang.. Kat opis boleh la.. Tapi celcom kat pulau tu memang tak boleh la.. Slow sangat.. Kalah siput vavi kat belakang umah.. Huuuuu~

10 Pengomen Setia:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

berukbang saya pun tak dibayar..hewhew

luqman zakaria said... [Reply to comment]

haha! terjun sungai takpe lagi..jgn terjun dari bangunan sudah!!huhu

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

aiyoooo

kot2 die suke tak

tu ngurat cmtu skali


errrr ingtkan mamat y lame erkk

Syafiqah Alkaf said... [Reply to comment]

dia suka cikpulau kot, hee

emy|farid said... [Reply to comment]

mamat tu suka cikpulau, ignore je, lama2 pandai la bhenti...... tapi kalau dh ckp bersyg2 mmg tak suka la

emy|farid said... [Reply to comment]

mamat tu suka cikpulau, ignore je, lama2 pandai la bhenti...... tapi kalau dh ckp bersyg2 mmg tak suka la

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Hahahahahahaha...mungkin cik pulau dah termasuk dalam carta hati dia kot~~~

Apik Pehe said... [Reply to comment]

huhu..abang mana lak bersayang sayang tu?hehehe

mas saari said... [Reply to comment]

hahahaa...sama ngan akak! berukband pun kena blocked tadi, lupa nak bayar...terus cepat2 bayar!

Ain Dzaya said... [Reply to comment]

haha...cik pulau simbah air sungai je kat dia..kasi sedar ...

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget