Tuesday, December 20, 2011

Simpan Pada Yang Berhak

Semalam lepak kat kedai makan mak cik.. Tengah duk lepak tu, datang la sorang customer. Boleh dikatakan regular customer la kan. Tapi yang herannya, bila dia masuk je kedai tu, semua mata manusia yang duk kat kedai tu tengok semacam je dia.. Yang nak tekeluar bijik mata pun ada gak..

cik pulau yang kat dalam tu pun tengok la jugakkan. Sekali.. cik pulau sendiri pun terkedu taktau nak cakap apa. pakaian dia tu. MasyaAllah. Seksi.. Pakai jeans paras lutut. Baju?? Nampak habis segala bentuk. dan yang paling tak tahan, baju tu berlubang-lubang. So bila dah berlubang nampak la B** dia kan.. Patutlah lelaki tengok pun nak terkeluar bijik mata.

Tudung memang tak pakai. First time cik pulau tengok dia dulu masa dia pakai seluar nipis yang kaler itam tu. Pebenda ekk orang panggil. cik pulau pun tak tau. Pakai seluar pulak ketat, baju singkat. cik pulau tengok pun cik pulau malu. Malu sebab orang duk tengok tu kaum cik pulau sendiri.

Bukan cik pulau nak kata cik pulau baik sangat. Memang tak la. Sebab cik pulau pun bukan baik mana pun. Tau je pakai jeans. Tau je pakai baju lengan tiga suku. Tapi Alhamdulillah tak pakai benda-benda macam ni. Kalau pakai kat umah tu lain cerita la kan. Ni pakai tempat orang ramai. Kedai makan yang for sure ramai manusia.

Tapi bila orang duk mengata, tau pulak kata orang tu mulut busuk. Yang kita duk pakai tayang sana sini tu pehal. Nak cakap body kita lawa? Nak cakap kulit kita putih? Nak cakap kulit kita licin. Simpan la semua tu. Simpan untuk insan yang berhak ke atas kita.


p/s: Maaf semua. Lama tak balas jejak korang. Busy vs Malas.. Huuu~

7 Pengomen Setia:

lieynanilaz said... [Reply to comment]

kadang saya pun termalu kalau tengok gadis2 yg pakai seksi..nauzubillah..

mas saari said... [Reply to comment]

dia pikir dia lawa kot? memang muka tak tahu malu tu..

Sunah Sakura said... [Reply to comment]

kita yang tengok ni pun rasa malu....

Myra Jay said... [Reply to comment]

Maybe orang tu seronok kot bila jadi perhatian...

apik pehe said... [Reply to comment]

betol tu..ada yang lebih berhak

deen azmee said... [Reply to comment]

hurmmm.. dia rasa dia hot kot.. hot la sangat.. hot kat dunia je.. hahaha!

p/s: tayang kat suami sudah bila kawen nanti.. :p

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lelaki sukala tengok tayangan wayang free.. kalau perempuan terus malu.. rasa mcm orang tgk kita je kan.. huhu..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget