Monday, December 5, 2011

RINDU .....

Rindunya saat itu..
Rindunya waktu itu..
Terasa macam baru je berlalu...
Kenangan abadi selalu..

Pendakian tanpa dirancang..
Ke puncak sana kita tawan.
Nak panjat bukannya senang...
Sampai lenguh satu badan..

Rindu nak daki lagi..
Rindu nak lepak sama lagi...
Rindu nak gelak ketawa lagi..
Rindu nak gaduh-gaduh lagi..

Walau dimana kita berada...
Dah tunang ke dah kawin kita..
Korang semua tetap sahabat selamanya..
Yang tetap dirindui hingga akhirnya..


p/s: Rindu korang semua....Uhuhuhu...

11 Pengomen Setia:

deen azmee said... [Reply to comment]

biasa la kan.. bila dah habis study teringat balik kat member2 dulu.. skrg masing2 bawa hala tuju masing2 kan..

mas saari said... [Reply to comment]

akak pun rindu zaman study, tapi masa tak boleh diputar kembali kan?

Cik Nin said... [Reply to comment]

huaaa...sedeyhnya... nina pun indu kat lini n smua... huk2...

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

ai rindu nk sehat je

Anonymous said... [Reply to comment]

sob3x.... Ya ALLAH sedihnya lini.. masa dh x dapat nak berputar balik lg dh... rindu semua.........

;ANK;

محمد رازيق said... [Reply to comment]

rindu kawan-kawan lama ..

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

aDisH.sHidA said... [Reply to comment]

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jugak....

Hanis MY said... [Reply to comment]

zaman belajar mmg sentiasa dirindui... eh tibo2 kencek luwa pulok kat blog CP ni hehe...

Pondok Usang said... [Reply to comment]

rindu itu anugerah.. =)

Woofer Storm said... [Reply to comment]

rindu dgn cik pulau,teringat masa kita daki gunung kinabalu itu..tetiba.hehee

*kalau rindu,sila contact mereka ya^^

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget