Monday, December 26, 2011

Candle Light Dinner La Pulak...

Hari dah habis cuti.. Takyah mimpi la nak cuti panjang-panjang.. Apa ingat keje tu mak bapak kita pnya. Hahahaha.. Kalau atok nenek kita punya pun belum tentu boleh pun.. Hahahha...

Semalam kemain excitednya.. Satu family kumpul.. Takdak sorang pun yang tertinggal.. Abah pun sembelih la itik serati tu dua ekor.. Makan besar enkoo... Konon jelah kan.. Hahaha..

Family kawan-kawan adik pun ada datang gak petang tu. Rezeki diorang la kan.. Langkah kanan orang kata.. hahaha. 


Family pakcik kat sebelah pun datang makan semalam.. Lepastu kazen yang duk johor tu pun datang gak malam tadi.. Pengantin baru ni dah nak balik hari ni.. So ajak la diorang datang sekali.. Tapi enkoo.. Kemain excited hidang makan sume.. Baru je nak suap nasi ke mulut.. TIBA-TIBA takde letrik.. Cetttt... hampeh..

Terus jadi candle light dinner malam tadi.. Hahaha... Tak payah pegi 5star hotel.. Kat umah ni pun boleh kalau takat nak candle light dinner.. Hahaha.. Entah kul berapa la lampu kat bilik ni tiba-tiba cerah.. yang pasti cik pulau dah ZzzZZzzzZ.. Hahaha....


p/s: Hari ni keje menimbun... InsyaAllah malam kang cik pulau BW yer.. Daaa~


7 Pengomen Setia:

Sunah Sakura said... [Reply to comment]

seronoknye~~

Apik Pehe said... [Reply to comment]

ahhaha..tibe2 takder letrik..

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Akhirnya semalam nampak jua jeti ke rumah Cik Pulau...hahahahahah sempat snap pic dekat Kuala Besar ^_^

Iffah Afeefah said... [Reply to comment]

Haha best pe

eiyzniey said... [Reply to comment]

Hehe..romantik gituu..
:)

H.J said... [Reply to comment]

serati dalam gambar tu kalo buat gulai sedap jugak tuh..haha

bokbonputeh said... [Reply to comment]

Kurang cuba rasa nasi gulai serati depan Airport Sultan Ismail Petra, Kota Bharu...memang terbaik punya lah

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget