Wednesday, June 8, 2011

Giveaway Lagi Dari Bro Wacana



wohooo.. Bro Wacana ada buat GA la.. cik pulau kena join ni.. kalau tak, menyesal menangis lagu keroncong la cik pulau bila tengok si cute rabbit tu jadi milik orang lain.. hahaha.. so cik pulau nekad nak memiliki si cute rabbit tu.. haihh.. Tu pun, if ada rezeki la.. Kalau takde, nak wat camne kan. ke boleh mintak nak jugak bro? mintak dengan wife bro kasi kat cik pulau.. lalala~

cik pulau dah follow blog bro lama dulu.. Kira dah settle la.. Blog bro pun dah dimasukkan dalam bloglist cik pulau. 

komen cik pulau pasal blog bro pulak.. ehhmm.. menarik.. simple.. ringan.. entry best,.. suka buat segmen.. and sempoi la.. likee~

entri bro yang paling cik pulau suka yang --> NI.. Persediaan yang perlu dibuat kalau nak kahwin.. hehehe..

nak tag mana-mana yang berminat yang baca entri ni dan teringin nak bersaing dengan cik pulau untuk merebut si cute rabbit tu.. boleh klik kat --> SINI.. atau kat banner bro wacana kat atas tu.

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget