Tuesday, May 24, 2011

Segmen Drama Kreatif Blogger Bersama Ben Ashaari


Fuhhh.. ada segmen lagi... Nak join lagi la.. Errr.. Kalau cik pulau diberikan peluang memegang watak. Cik pulau pilih filem Nur Kasih.. Kenapa cik pulau pilih filem ni.. Of coz la sebab cerita ni bestt wooo... Plot citer ni cik pulau bagi 5 bintang. Sebab tu kalau ada peluang, cik pulau nak pegang watak dalam filem ni. Boleh tak pengarah or penerbit or sape-sape yang terlibat nanti.. ahahaha..

If sudi bagi watak utama pun boleh.. watak Nur Amina, haha.. mesti best.. Tapi bukan Tiz zaqyah in reality... gullpp.. Janganlah fan Tiz selam cik pulau dalam sungai nanti.. lalala~ *pengsan 10 saat..*

sape-sape terasa nak join boleh klik banner kat atas tu yer.. Sekian...


salam sayang:

10 Pengomen Setia:

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

oihhh.. oihhh.. hehehe.. Nadh jadi adam na. :P

Sunah Mohammad said... [Reply to comment]

hurmmmm...akak nak jadi Jack Sparrow lahh...boleh tak eh?

zacky ~786~ said... [Reply to comment]

menarik .. join gak.~

kemboja said... [Reply to comment]

hehe watak nur..

cik pulau said... [Reply to comment]

@Sunah Mohammad
akak... boleh sangat..
ahahaha

miss nadya said... [Reply to comment]

Nadya ada tag kamoo di sini
SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said... [Reply to comment]

anda d taq.. wehihihi

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Areliff said... [Reply to comment]

Mintak kebenaran gune name ye hik3 sekian..:)

::Mastura Zakaria:: said... [Reply to comment]

cik pulau jadi pelakon???

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

ain dzaya said... [Reply to comment]

hamboii cik pulau!
dah dpt option baru ke slain jadi blogger..heheheheh

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget