Sunday, March 20, 2011

Bila cik pulau mula bercinta.. malu-malu pulak...



morning.. dah breakfast?? selamat berhari ahad.. cik pulau breakfast dengan biskut tiger susu,.. nyum nyum!!! perhh... pagi-pagi dah buat entri yang penuh kontroversi.. pengakuan berani tahap tak hengat.. mau cik pulau kena kejar dengan mak cik pulau kalau dia baca entri ni.. tapi rasanya tak kot.. sebab kat rumah dah takde orang yang rajin melayan online ni.. masing-masing dah balik keje.. hari tu adik cuti.. akak pulak dalam pantang.. so memang haruslah dibacanya.. so pagi ni cik pulau kira line clear la kot..

dah agak lama cik pulau tahu tentang Mr.A ni.. sebelum ni dengar je orang duk bercakap tentang dia.. tapi cik pulau buat tak tahu je.. nak jual mahal la kononnya.. mestila babe.. kite perempuan ni kena jual mahal sikit. jangan la jadi barang murahan sangat.. betul dak?? Mr. A ni.. cik pulau teringin nak kenal rapat dengan dia.. al maklumlah.. semua orang duk sebuk bercakap tentang dia.. cik pulau pun jeleznya la jugak.. 

satu hari.. ada member cakap.. yang Mr.A ni nak sangat-sangat jumpa cik pulau.. dah lama dia admire cik pulau ni.. cuma cik pulau je yang buat do know. ok pengsan 4 saat.. bangun balik.. sambung menaip..  then tak lama lepas tu.. cik pulau ni amek tau la serba sedikit tentang Mr.A.. buatla kajian sana sini.. tanya orang sekeliling... bila dah rasa macam dah bersedia.. cik pulau dah buat keputusan nak jumpa dengan dia..

then.. akhirnya.. semalam cik pulau pun buat appoiment dengan dia.. ouchh.. jangan nak cakap macam mana keadaan cik pulau masa tu.. malu-malu tau.. tapi disebabkan kami dah nekad.. kami teruskan juga.. ni lah gamba pertama kami dating.. 



haaaa.. ni lah dia gambar Mr.A aka Mr.Assignment.. comel tak dia??? apa sengih-sengih ni.. oooo.. korang ingat cik pulau bercinta betul-betul ea tadi.. hahaha.. kelakar la korang ni.. ada pulak macam tu.. eh eh.. jangan nak marah cik pulau tau.. tapi memang betul cik pulau wajib bercinta dengan dia dulu sebelum bercinta dengan orang lain.. WAJIB.... sebab tarikh nikah kami dah dekat..  lalala~






mulai saat ni.. cik pulau nak berdating dengan dia je hari-hari.. lagi 2 minggu lagi cik pulau akan nikah dengan dia.. means kena anta dekat lectrer.. ehmm.. lepas tu boleh la cerai kot... dunia assignment nanti dah berakhir.. sebab dah tamat belajar.. tunggu je nanti surat posting and lepas tu orang masuk minang betol.. lalala~ 

oppss... cik pulau ada dating lagi ni.Mr. A keep calling me.. argh..  pergi dulu yer.. jangan rindukan cik pulau tau... takut nanti bf cik pulau Mr.A ni merajuk pulak.. kalau ada masa nanti... cik pulau jenguk la sini.. okey tak.. okey tak?? cik pulau bukan curang.. tapi cik pulau pun sayang korang sume tau.. korang jangan carik lain tau.. setia je dengan cik pulau yer.. sambil mata kelip-kelip tangan dua-dua bawah  dagu... 


salam sayang:

15 Pengomen Setia:

Cik Sara said... [Reply to comment]

Mr.A itulah cinta hati bagi mereka yang bergelar student.. Lagi dekat dengan hari 'nikahnya' lagi menggelabah dibuatnya bila banyak lagi persiapan tak disiapkan..hehehe

Sunah Mohammad said... [Reply to comment]

wah~ menarik betul gaya bercerita..hehehe...moga bahagia bersama mr.Assignment...:p

Miss Ran said... [Reply to comment]

byk betol printnye...cik pulau belaja mne eh..

bakal2 cikgu la kite ni

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply to comment]

salam
cinta ceperti tempoyak campur budu

cik pulau said... [Reply to comment]

@Cik Sara
betol la cik sara... memang menggelabah ni.. cik sara memang memahami. lalala~

cik pulau said... [Reply to comment]

@Sunah Mohammad
eerkk.. bahagia ke ni?
hope so!! ^^,

cik pulau said... [Reply to comment]

@Miss Ran
cik pulau belaja ukm..
miss ran lak???
sama2 cikgu la kite nnti..hehe

cik pulau said... [Reply to comment]

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
woowww... gandingan yang menarik... ^^,

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

mr A ,miss A & mrs A membuatkan tidur saya terganggu

:'(

Ifti Larina said... [Reply to comment]

haha dah agak!

Sang Penghuni said... [Reply to comment]

seronok x bercanda dan bermesra dengan Mr A? haha

cik pulau said... [Reply to comment]

@Anisa Hang Tuah
ahahaha.. tau xpe.. memang mengganggu kan.. ^^,

cik pulau said... [Reply to comment]

@Ifti Larina
eh hebatnya dia... dapat agak tu..lalala~ ^^,

cik pulau said... [Reply to comment]

@Sang Penghuni
ahaha. agakla..
memang 'seronok' sangat.. hoho!!!

ZALILAWATIE ZAKARIA said... [Reply to comment]

cik pulau..dh boleh buat cerpen ni..slow2...ada bakat menulis citer ni..

Related Posts with Thumbnails

KAKI GOSIP PULAU

Get this widget